Országos U16-os Bajnokság, 
A csoport, 3. forduló - pótolt mérkőzés

Diósgyőri VTK U16 - Puskás Akadémia FC U16 2-2 (0-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Rozsnaki Gábor (Király Zoltán, Oancz Kornél). 
Diósgyőri VTK U16: Soós B. - Szabó M., Kiss L., Miskolczi D., Ferenczi S., Vass L., B. Kovalov, Nagy B., Purzsa X., Derzsényi Á., Zanócz Á. Vezetőedző: Icsó Zsolt. 
Puskás Akadémia FC U16: Bozó M. - Szücs Sz., Cserkuti Zs., Vitályos V., Somogyi Á., Tóth O., Miskolczi D., Nagy G., A. Shnaider, Mondovics K., A. Tyshchuk. Vezetőedző: Kiss Márton. 

Csere: Szabó M. helyett Jászberényi P. a 33., Miskolczi Domonkos helyett Zahorán D. a 46., A. Shnaider helyett Lukács V. a 46., helyett Miskolczi Donát. helyett Gyenes R. az 54., Purzsa X. helyett Kovács D. az 54., Tóth O. helyett Mészáros B. a 60., Vitályos V. helyett Lovász P. a 65., Derzsényi Á. helyett Kapitány G. a 74., A. Tyshchuk helyett Kenéz K. a 77. percben. 
Sárga lap: Tóth O. az 55., Vitályos V. a 64., Jászberényi P. a 90+2. percben. 
Piros lap: Szűcs Sz. a 90+1. percben. 
Gólszerző: Mondovics K. (0-1) a 47., Kiss L. (1-1) a 61., Jászberényi P. (2-1) a 62., Lovász P. (2-2) a 74. percben. 

Icsó Zsolt: - A hatodik mérkőzésünket játszottuk zsinórban.  Tudtuk, hogy a találkozó eleje nehéz lesz, mert az ellenfelünk nagyon erős kerettel érkezett Diósgyőrbe. Az első percekben ezért nagyon okosan futballoztunk, nem engedtük a Puskást kibontakozni. Szépen, fokozatosan vettük át a mérkőzés irányítását. A félidő második felében már hatékonyan birtokoltuk a labdát, szép támadásokat vezettünk és helyzeteket is kidolgoztunk. Sajnos a második játékrészt nagyon rosszul kezdtük, egy pontatlan labdaátvételünkre lecsapott az ellenfelünk és megszerezte a vezetést. Ezután sem estünk össze. Rúgtunk egy szabályos gólt, amit nem adott meg a játékvezető, majd megfordítottuk a mérkőzést. Sajnálom, hogy nem tudtuk begyűjteni a három pontot, mert nagyon megérdemeltük volna. Ennek ellenére a csapatot maximális dicséret illeti, mind hozzáállásban, mind játékban jól teljesítettek. Szombaton hátra van még egy mérkőzésünk, szeretnénk ezt az évet szépen lezárni.

Kiss Márton: - Bár jól kezdtük a mérkőzést, beleültünk az ellenfél langyos vizébe, ahonnan aztán nehéz volt kikecmeregnünk. Tartása azonban volt a csapatnak, vesztes állásból is sikerült talpra állnunk, s visszajöttünk a mérkőzésbe. Kissé elfogytunk a bajnokság végére, nem is annyira fizikálisan, sokkal inkább mentálisan fáradtak el a srácok, ez jelentette a mostani összecsapáson is a legnagyobb nehézséget. Ennek ellenére szép munkát tettünk le az asztalra, az ezüstéremért tehát jár a gratuláció a csapatnak. Sokat léptünk előre a szezon során, ami legtöbbször eredményekben is meglátszott a pályán. Ugyanakkor a munkának még nincs vége, hátravan a Debrecen elleni összecsapás, amelyen szeretnénk tisztességgel helytállni.