Országos LU17-es Bajnokság, 15. forduló - pótolt mérkőzés

Diósgyőri VTK LU17 - Puskás Akadémia FC LU17 3-4 (1-1)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Bujnóczki Bence (Vincze Zsolt, Markotán Gyula). 
Diósgyőri VTK LU17: Bényei B. - Székely E., Farkas N., Bánsági H., Magyar A., Megyes Zs., A. Myhal, Keczán F., Majnár A., Szilvási N., Magyar H. Vezetőedző: Csiszár Szabolcs. 
Puskás Akadémia FC LU17: Kis V. - Szakács Zs., Steyer E., Móri N., Horváth K., Bak N., Nagy N., Szalay Gy., Jánoska M., Bene N., Simon L. Vezetőedző: Krascsenics Petra..

Csere: Szakács Zs. helyett Bereczki R. a 46., Móri N. helyett Krasznai L. a 46., Megyes Zs. helyett Vadász V. az 59., Magyar A. helyett Alföldi R. a 77., Keczán F. helyett Dervalics D. a 83. percben. 
Sárga lap: Móri N. a 35., Székely E. a 90+1. percben. 
Gólszerző: Szilvási N. (1-0) a 26., Nagy N. (1-1) a 36., Simon L. (1-2) az 58., Szilvási N. (2-2) a 64., Szilvási N. (3-2) a 65., Bak N. (3-3) a 79., Szalay Gy. (3-4) a 90+2. percben. 

Csiszár Szabolcs: - Nagyon jó arcunkat mutattuk meg ezen a mérkőzésen. Annak ellenére, hogy a hosszabbításban az ellenfelünk szerezte a győztes gólt. A megfelelően fegyelmezett játékunkhoz több, kiemelkedő egyéni teljesítmény is párosult. Gratulálok a Puskás Akadémiának!

Krascsenics Petra: - Meglehetősen idény végi formát mutatott a csapat, sok hibával és figyelmetlenséggel játszottunk, ugyanakkor így is megnyertük a meccset, ami kétségkívül a csapatmunka eredménye volt. Az a csapat, amelyik a 92. percben is tud győztes gólt rúgni, rendben van. Gratulálok a lányoknak a bajnoki címhez, rengeteget dolgoztak érte. Ma még ünneplünk, de holnaptól már a szezon utolsó mérkőzésére készülünk, merthogy méltón szeretnénk búcsúzni az évadtól.