Országos U19-es Bajnokság, 
B csoport, 14. forduló 

Békéscsaba 1912 Előre U19 - Diósgyőri VTK U19 1-0 (1-0)

Békéscsaba, Játékvezető: Varga Felicián (Rácz Tamás, Csurgó Gábor).
Békéscsaba 1912 Előre U19: Pavló B. - Komáromi Cs., Bacsa K., Varga R., Borbély B., Kuzma H., Csák A., Rajsli T., Marik S., Harmati Z., Mágocsi B. Vezetőedző: Marik László Csaba. 
Diósgyőri VTK U19: Derényi N. - Major M., Ferencsik S., Briz Cs., Homenszki R., Kuznyecov D., Roha R., Kiss P., Bodnár B., Bedő D., Paksai R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 

Csere: Kuznyecov D. helyett Sipos Zs. az 58., Roha R. helyett A. Nikohosian a 70., Bedő D. helyett Sebestyén Á. a 70., Varga R. helyett Sztankó L. a 70., Rajsli T. helyett Csikós E. a 70., Harmati Z. helyett Pusztai O. a 70., Borbély B. helyett Gedó G. a 90., Mágocsi B. helyett Ilyés B. a 90. percben. 
Sárga lap: Varga R. a 41., Kuznyecov D. a 49., Mágocsi B. az 52., Pusztai O. a 76., Bodnár B. a 87. percben. 
Gólszerző: Rajsli T. (1-0) az 5. percben. 

Marik László: - Nagy iramú, de sok hibával tarkított mérkőzést játszottunk. Hamar vezetést szereztünk, ennek következtében a DVTK próbált támadni, de a labdaszerzések utáni gyors ellentámadásainkban végig ott volt a gólveszély. Mindkét oldalon akadt gólszerzési lehetőség, de újabb gól már nem született. Összességében talán egy kicsit jobban akartuk a győzelmet és ez elég volt arra, hogy szépen zárjuk a bajnokságot.

Zsivoczky Gyula: - Hosszú utazást követően érkeztünk meg az utolsó bajnokira. Egy héten belül ez már a harmadik találkozónk volt, a játékosokon látszott a fizikális és a mentális fáradtság. Az első félidőben egy kényszerítő után gólt kaptunk, ezután viszont átvettük a játék irányítását. Az egész találkozón igyekeztünk dominálni, ez viszont a hatékonysággal nem párosult. Az akarati része rendben volt a teljesítménynek, mindenki megtette, ami ilyenkor elvárható. Alkalmaztuk a képzés során megtanult alapelveket, de visszatérő probléma, hogy a támadó zónában nem hoztunk jó döntéseket. A kapufát is eltaláltuk, gólt azonban nem szereztünk. Szerettünk volna megfelelő eredményt elérni, de ezen a napon ez nem jött össze. Összességében azonban ebben a félévben kihoztuk azt, amit lehetett. Nagyon fárasztó és problémákkal teli tavaszi szezon volt, ami számomra nagyon sok tanulságot hozott. Az elmúlt hat évben rengeteget tapasztaltam, edzőként is több lettem, amit a jövőben biztos, hogy kamatoztatni fogok. Az előttünk álló időszakra sok sikert kívánok a DVTK-nak és az akadémiának egyaránt.