Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt kötött támogatói szerződést a DVTK és a HELL ENERGY. A megállapodás nem egy szakosztályra, hanem klub egészére vonatkozott, így hazánk egyik vezető italgyártó cégének logója az elmúlt két évben látható volt a DVTK férfi és női labdarúgóinak, jégkorongozóinak, kosárlabdázóinak és röplabdázóinak mezén is, valamint a hazai meccseken történő speciális aktivitások során a szurkolók jobban megismerkedhettek a cégcsoport tevékenységével, termékeivel.

- Két éve kezdődött az együttműködésünk, de úgy érzem, mintha már sokkal régebben dolgoznánk együtt - nyilatkozta Sántha Gergely, a DVTK elnöke. - A HELL cégcsoport természetes partnerünk, hiszen a DVTK-hoz hasonlóan az Észak-kelet magyarországi régió egyik legjelentősebb vállalata. Bár a HELL ENERGY mára nem csak hazánkban nagyon népszerű, hanem világszerte is az egyik vezető energiaitalgyártó, úgy hiszem mi is hozzá tudtunk tenni ehhez a sikerhez. Sokszor kihangsúlyoztuk már, hogy igazán nagy dolgokra a DVTK csak akkor lehet hivatott, ha a megye és a régió legfontosabb gazdasági szereplői a klub mellé állnak. A tulajdonosi szándék mellett fontos, hogy a helyi vállalkozók és a megye komolyabb cégei is úgy gondolják, hogy együtt felépíthetünk valami olyat, amit előttünk még senki Észak- Magyarországon. Az elmúlt évekhez hasonlóan a DVTK látvány-csapatsportágainak mindegyikén a jövőben is megjelenik partnerünk logója. A HELL tulajdonosainak és a cég képviselőinek külön is jár a köszönet azért, mert egy minden szempontból nehéz időszakban csatlakoztak a klub támogatóihoz és immáron semmi nem akadályozhat meg minket, hogy együtt ünnepelhessük meg a közeljövő sikereit. Köszönjük a HELL ENERGY támogatását!

 - A sport, az egészséges életmód támogatása régóta fontos a HELL ENERGY vállalatcsoport számára, és lokálpatrióta szemléletünket jelzi, hogy bár a világ több mint 60 országában vagyunk jelen, mégis borsodi klubok mellé állunk - tette hozzá Vecsei Márton, a HELL ENERGY márkavezetője. - Elkötelezett támogatói vagyunk például a Szikszón és Miskolcon évek óta sikeres versenyzőket kinevelő HELL Fight küzdősport klubnak és a DVTK-nak is. Két évvel ezelőtt akkor kötöttük a szerződést, amikor a másodosztályban harcolt a DVTK a feljutásért, így most, hogy újra az élvonalban szerepel, nem is volt kérdés, hogy folytatjuk a klubbal az együttműködést.