Váratlan esemény hatására megváltozott a DVTK HUN-Therm felkészülési programja, emiatt elmaradnak a szeptember 1. (péntek) és szeptember 2. (szombat) napján esedékes DVTK HUN-Therm - Sepsi-SIC felkészülési mérkőzések. A klub szurkolóknak címzett közleménye lentebb olvasható.

Kedves Szurkolóink! Véglegessé vált, hogy változik számunkra a hétvégi Szaniszló Sándor Emléktorna programja. Sajnos a Sepsi csapata, bár sok szeretettel vendégül láttuk volna őket, az utolsó utáni pillanatban sportszakmai okokra hivatkozva lemondta a tornán való részvételt, nehéz helyzetbe hozva bennünket.

A bajban az E.ON ELTE BEAC csapata sietett a segítségünkre, amit ezúton is szeretnénk megköszönni a klub vezetésének. Ezért a tervezett két felkészülési mérkőzés helyett csak egyet fogunk lejátszani pénteken a DVTK Arénában.

Sajnos a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt a DVTK Arénában készülő szakosztályok edzési programját már nem állt módunkban megváltoztatni, emiatt nem tudunk lelátót nyitni erre a mérkőzésre, mely így zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. Ennek megfelelően szurkolóink csak két hét múlva, a Ružomberok elleni edzőmérkőzésen láthatják majd idei csapatunkat szeptember 16-án.

A DVTK HUN-Therm felkészülési programja

2023. szeptember 1. (péntek)
DVTK HUN-Therm - E.ON ELTE BEAC (Szaniszló Sándor Emléktorna)
Helyszín: Miskolc, DVTK Aréna (zártkapus mérkőzés)

2023. szeptember 10-11. (vasárnap-hétfő)
Felkészülési torna, Cagliari
Résztvevők: DVTK HUN-Therm, Beretta Famila Schio, Dinamo Sassari, RMB Brixia Basket

2023. szeptember 16. (szombat)
17:00 DVTK HUN-Therm - MBK Ružomberok
Helyszín: Miskolc, DVTK Aréna