U19-es Országos Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 1. forduló

Diósgyőri VTK - Paksi FC 1-0 (0-0)

DVTK Stadion, Játékvezető: Bozó Patrik (Zsélyi Csaba, Szűcs Martin László). 
Diósgyőri VTK U19: Németh B. - Szamosi Á., Homenszki R., Horváth Zs., Lichy K., B. Furdetskyi, Silimon L., Kuznyecov D., Kiss B., Szakos B., Briz Cs. Vezetőedző: Takács Péter. 
Paksi FC U19: Herman R. - Babos B., Ádám D., László M., Kiss K., Kőllő K., Marosi R., Répási P., Gáspár A., Ignácz B., Holka B. Vezetőedző: Nagy István. 
Csere: Herman R. helyett Schrenck R. a 46., Gáspás A. helyett Szabó A. a 46., Szamosi Á. helyett Ferencsik S. a 63., Horváth Zs. helyett N. Kovalenko a 63., Ignácz B. helyett Binder Zs. a 66., Kuznyecov D. helyett Bathó T. a 73., Briz Cs. helyett Tóth Zs. a 73., Marosi R. helyett Szauer G. a 75., Silimon L. helyett Bodnár B. a 79. percben. 
Sárga lap: Szamosi Á. a 45., Marosi R. a 45., Babos B. az 57., Kiss B. a 63., Bathó T. a 84., László M. a 90+2., Lichy K. a 90+5. percben. 
Gólszerző: Homenszki R. (1-0) a 82. percben. 

Takács Péter: - Óriási megtiszteltetés volt ebben a szentélyben futballozni a csapatomnak, nekem pedig őket vezényelni. A mérkőzés előtt sötétben tapogatoztunk, mert semmi információt nem tudtunk szerezni az ellenfélről. Az előzetesen bennem lévő képet jócskán felülmúlták. Nagyon szimpatikus futballt játszottak, ezért egy egy igazi taktikai csata alakult ki a pályán, amit két kulturált focira törekvő csapat vonultatott fel. A játékosaim óriási szenvedéllyel és hittel futballoztak, ennek az lett az eredménye az, hogy sikerült behúznunk a mérkőzést. Ugyanakkor hiba volt, hogy a letámadásunk néha csúszott,  emiatt nem tudtunk magasan labdát szerezni. A középső zónás labdajáratásunknál azonban jól kijöttek a sablonjaink. Ez a győzelem nem csak a pályára lépők érdeme, hanem mindenkié, aki hozzá tett az U19-hez. Mi egy csapat vagyunk, ha valaki sérült, vagy éppen egy másik korosztályban szerepel, akkor is számíthatunk rá. 

Fotó: Balla Miklós