Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 2. forduló

Illés Akadémia - Diósgyőri VTK 3-1 (1-1)

Szombathely, Illés Akadémia  Sporttelep, Játékvezető: Horváth Martin (Váczy Kristóf Tamás, Herold Kristóf). 
Illés Akadémia: Molnár-Végh M. - Csörnyei  Zs., Smeringa E., Katona I., Lehel R., Bonyhárd A., Stefanich M., Stifter P., Bonchis O., Horváth A., Kopácsi B. Vezetőedző: Horváth András. 
Diósgyőri VTK: Németh B. - Lichy K., Ferencsik S., Homenszki R., Tóth Zs., Horváth  Zs., Briz Cs., N. Kovalenko, B. Furdetskyi, Bodnár B., Silimon L. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: Horváth A. helyett Mozsár D. a 46., Briz Cs. helyett Kuznyecov D. az 59., Kopácsi B. helyett Bolla B. a 69., N. Kovalenko helyett Bathó T. a 70., Silimon L. helyett Temesvári M. a 70., Lichy K. helyett Vass L. a 80., Horváth Zs. helyett Macsó M. a 80., Lehel R. helyett Abért O. a 88., Bonchis O. helyett Őri B. a 90+2. percben. 
Sárga lap: Lehel R. az 55., Silimon L. az 56., Bonyhárd  A. a 75., Németh  B. a 83. percben. 
Piros lap: Tóth Zs. a 85. percben. 
Gólszerző: Ferencsik S. (0-1) a 14., Katona I. (1-1) a 27., Bonyhárd A. (2-1) a 49., Lehel R. (3-1) a 83. percben. 

Horváth  András: - Már maga a keret összeállítása is komoly feladat volt, így tartottam egy kicsit a találkozótól. A mérkőzés képe alapján ez alaptalan volt! Fegyelmezettek voltak a srácok, jól hajtották végre a feladatukat. Helyenként kombinatívan futballoztunk, szép akciókat vezettünk. Kihasználtuk az ellenfél könnyelműségét: próbáltak játszani, ám a mi fegyelmezett védekezésünkkel nem tudtak mit kezdeni. Ráadásul a második játékrészre kijavítottuk azokat a védekezésbeli hibáinkat, amiket korábban elkövettünk, így hátul abszolút jól néztünk ki.

Takács Péter: - Jól kezdtük a mérkőzést, hamar megszereztük a vezetést. Az első félidőt végig kontrolláltuk, az Illés azonban egyszer egyszer eljutott a kapunkig, kihasználták a hibánakat, amivel egyenlíteni tudtak. A fordulás után ugyanaz volt a forgatókönyv: jól kezdtünk, helyzetekig jutottunk, de ezek sajnos kimaradtak. Aztán egyéni hibák tömkelege után megszerezte a vezetést a hazai csapat. A mérkőzés végén kitámadtunk, és egy kontra után lezárta a mérkőzést az Illés Akadémia. A játékosoknak meg kell tanulniuk, hogy kell meccselni, mert egy kézben tartott összecsapás végére kiütöttük magunkat. Ilyen egyéni hibákat nem szabad elkövetni, mert ezzel olyan helyzetbe hozzuk magunkat, mint amilyenben most vagyunk. Meg kell említeni, hogy nagyon kényelmesen járatjuk a labdát és sokszor türelmetlenek voltunk, illetve a kapu előtt sokkal élesebbnek kell lennünk. Nem tudom sajnálni magunkat, mert ezt mi idéztük elő. Hiába futballoztunk jobban az Illéstől, mégis kikaptunk.