Országos U15-ös Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 2. forduló

ETO FC Győr - Diósgyőri VTK 3-1 (1-1)

ETO Stadion, Játékvezető: Dr. Grill Dániel (Szombathy Balázs, Krivács Zsolt). 
ETO FC Győr: Lengyel H. - Járó M., Vasi Z., Mitring M., Mádi F., Dömötör Á., Egyed M., Pécskai Cs., Csernyi K., Balogh B., Gerecs Á. Vezetőedző: Kovács Béla. 
Diósgyőri VTK: Varga H. - Tóth B., Kubinyecz I., Juhos Á., Kristóf Z., Meggyesfalvi B., G. Rados, Sallai K., Berta Cs., Ádám L., L. Kravchenko. Vezetőedző: Sóskúti Balázs. 

Csere: G. Rados helyett István M. a 46., Sallai K. helyett Bári Z. a 46., Járó M. helyett Maszlag B. a 46., Mitring M. helyett Hernádi B. a 46., István M. helyett Pápai O. az 53., Mádi F. helyett Adi  M. az 58., Dömötör  Á. helyett Kuzma P. az 58., Gerecs Á. helyett Herold Á. az 58., Tóth B. helyett Hajdú R. a 61., Egyed M. helyett Czuppon B. a 68. percben. 
Sárga lap: Kristóf Z. a 36. percben. 
Gólszerző: Berta Cs. (0-1) a 17., Egyed M. (1-1) a 21., Egyed M. (2-1) a 67., Balogh B. (3-1) a 72. percben. 

Sóskúti Balázs: - A mi szempontunkból nem volt egy jó mérkőzés. Hiába szereztük meg a vezetést, így sem érdemeltünk pontot. Ennyi technikai és egyéni hibával nem lehet jó mérkőzést játszani. Teljesen más arcát mutatta a csapat, mint egy héttel ezelőtt. A labdaszerzéseinkkel elégedett vagyok, a labdabirtoklásban nagyon kapkodtunk. Gyermeteg hibákat vétettünk, amit ezen a szinten már nem bír el egy társaság. Nagyon gyorsan rendet kell tenni a fejekben.