Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 2. forduló

ETO FC Győr - Diósgyőri VTK 2-1 (1-0)

ETO Stadion, Játékvezető: Borbély Benjámin, Keszeg András. 
ETO FC Győr: Orbán I. - Bakonyi Z., Schreiber N., Pálla N., Bognár Ál, Hardon I., Kemény K., Jakabovits S., Csala D., Vitális N., Mészáros Zs. Vezetőedző: Sárközi Attila. 
Diósgyőri VTK: Kovács M. - Puskás Z., Martis M., Bialkó Z., Kelemen Z., Schön B., Juhász H., A. Kharchenko, Váradi S., Kovács Á., Szabó B. Megbízott edző: Tarnai Dániel. 

Csere: Kemény K. helyett Dancs B. a 41., Váradi S. helyett R. Vaidych a 47., Kelemen Z. helyett T. Pashaev a 47., Schön B. helyett Farkas D. az 50., Kovács Á. helyett D. Shalfeiev az 50., Bakonyi Z. helyett Vincze B. az 58., Csala D. helyett Hujber B. az 58., Puskás Z. helyett Kozma B. a 61., Bialkó Z. helyett Tóth B. a 61., A. Kharchenko helyett D. Dzobko a 61., Hardon I. helyett Balogh D. a 67., Vitális N. helyett Börcsök E. a 67., Mészáros Zs. helyett Schmuck N. a 67. percben.  
Sárga lap: Schön B. a 24., Hardon I. a 41., Juhász H. az 54., Dancs B. a 81. percben. 
Gólszerző: Hardin I. (1-0) a 32., Mészáros Zs. (2-0) az 59., Szabó B. (2-1) a 65. percben. 

Tarnai  Dániel: - A mérkőzést remekül kezdtük idegenben is. Az első félidőben magabiztosan futballoztunk a ránk jellemző stílusban. A mutatott játékunkkal ugyancsak elégedettek lehetünk, ami pozitívum a jövőre nézve. Sokat volt nálunk a labda, ekkor pedig rendkívül kezdeményezőek voltunk. A negatív átmenetekre is megfelelően reagáltunk, mert számos labdát már az ellenfél térfelén vissza tudtunk szerezni. A magas labdabirtoklási arányunk és a lehetőségeink száma azonban jó eredménnyel nem párosult. Ráadásul egy egyéni hiba után hátránnyal vonulhattunk pihenőre. A második félidő már kiegyenlített játékot hozott, az ellenfelünk pedig ismét betalált. Ezt követően labdabirtoklásban elkezdtünk kapkodni, rohanni az eredmény után. Ettől függetlenül a csapat mentálisan rendkívül erős maradt. A hajrában lehetőségünk volt az egyenlítésre, de az ellenfél kapusa a kipattanónál hatalmasat védett. Nem vagyunk elégedettek mert a mérkőzés első felében hiába futballoztunk megfelelően számunkra mégis kedvezőtlen eredmény született. A látottak alapján a döntetlen reális lett volna, mégis pont nélkül indultunk haza.