Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 3. forduló

Debreceni VSC-DLA - Diósgyőri VTK 1-0 (0-0)

Debrecen-Pallag, Játékvezető: Magó Balázs Dániel (Sütő József, Kovács László).
Debreceni VSC-DLA: Mészáros J. - Greda D., Illés  O., Szálkai  Á., Bartuska J., File G., Sápi L., Hermann D., Sándor K., Kis V., Kányássy G. Vezetőedző: Szűcs János. 
Diósgyőri VTK: Varga H. - Puskás Z., Szemes L., Martis M., Bialkó Z., Kelemen Z., R. Vaidych, Juhász H., Váradi S., T. Pashaiev, Szabó B. Vezetőedző: Germán Gábor. 

Csere: R. Vaidich helyett A. Kharchenko a 41., Váradi S. helyett Farkas D. a  41., Kányássy G. helyett Palaga M. a 41., T. Pashaiev helyett Kovács Á. az 54., Grega D. helyett Szabó Gy. az 58., File G. helyett Bandics Á. az 58., Puskás Z. helyett S. Ziadi a 67., Martis  M. helyett Almási Á. a 67., Kelemen Z. helyett Balogh B. a 67., Bartuska J. helyett Zákány Á. a 72., Sándor K. helyett Dékány D. a 74. percben. 
Sárga lap: Juhász H. az 52. percben. 
Gólszerző: Sándor K. (1-0) a 64. percben. 

Szűcs János: – Jó iramú mérkőzést játszottunk a Diósgyőrrel. Az első 15 percben inkább ellenfelünk dominált, de lassan átvettük az irányítást, ami csak a második félidő elején fordult vissza az ellenfél javára néhány percig. Stabil volt a védekezésünk, szép akcióink voltak, míg a kapusunknak szinte nem is volt védeni valója. Összességében megérdemelt győzelmet szereztünk!

Germán Gábor: - Kiegyenlített mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidőben inkább a hazaiak domináltak, viszont ha az utolsó passzaink pontosabbak akkor veszélyes kontrákat tudtunk volna vezetni. A második félidőben átvettük az irányítást, több lehetőségünk is adódott, amiket sajnos nem tudtunk kihasználni. Ebben a periódusban kellett volna megszereznünk a vezető találatot. Érzésem szerint nem szolgáltunk rá arra, hogy hátrányba kerüljünk, de a hazaiak számára szerencsésen pattanó lövésből a DVSC  megszerezte a vezetést. A hajrában erre már nem tudtunk reagálni.