Országos LU19-es Bajnokság, 5. forduló

St. Mihály FC - Diósgyőri VTK 7-0 (4-0)

Szeged, KÉSZ Sport Aréna, Játékvezető: Csöngető Endre (Pióker Gábor, Minda Gábor). 
St. Mihály FC: Aradi J. - Fischer M., Horváth L., Sovány D., Bozóki Cs., Balázs E., Szabó D., Sajti K., Pallagi V., Nagy L., Palotás P. Vezetőedző: Hadár  Attila. 
Diósgyőri VTK: Varga E. - Kemenyiczki L., Horváth L., Székely E., Papp S., Szondi Zs., Havasi B., Veres V., Kiss D., A. Myhal, Magyar H. Megbízott edző: Papp Dávid. 

Csere: Magyar H. helyett  Majnár A. a 46., Horváth L. helyett Arnold  S. a  46., Balázs E. helyett Suták  D. a 46., Palotás P. helyett Pálnik J. a 46., Bozóki Cs. helyett Ezer  A. a 62., Szabó D. helyett Koszo S. a 62., Kiss D. helyett Vadász V. a 71., Horváth L. helyett Gyarmathy F. a 74. percben. 
Sárga lap: Szondi Zs. a 30., Veres V. a 49., Kiss D. a 71., Horváth L. a 74. percben. 
Gólszerző: Szabó D. (1-0) a 9., Szabó D. (2-0) a 14., Szabó D. (3-0) a 22., Balázs E. (4-0) a 33., Szabó D. (5-0) a 61., Arnold S. (6-0) a 70., Sovány D. (7-0) a 81. percben. 

Hadár Attila - Nagyon jó játékkal sikerült győzelmet aratni a DVTK ellen! Mindenki százszázalékosan odatette magát, feledtetve az egy héttel ezelőtti MTK elleni vereséget. Nagyon jó teljesítmények voltak a csapatban, illetve csapatkent is jól működtünk. Jó úton járunk, de nehéz sorozat vár ránk. 

Papp Dávid: - Gyenge játék és egyéni hibák jellemezték csapatunkat. Próbáltuk érvényesíteni az alapelveinket, de ezen a napon ebből semmi nem valósult meg. Nem voltunk koncentráltak, a párharcokat elveszítettük. Ezt a gyenge szereplést még fokozta a még gyengébb játékvezetés.