MLSZ Bajnokság,
Keleti csoport, 1 forduló
2023. szeptember 17., vasárnap
Helyszín: Nyíregyháza

A Diósgyőri VTK U11 mérkőzései

Diósgyőri VTK - Várda Labdarúgó Akadémia
Gólszerző: Hernádi G.

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC-DLA
Gólszerző: Oláh L., Császári Á.

Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartacus FC
Gólszerző: Balázs D., Császári Á., Derzsényi G.

Diósgyőri VTK - Debreceni EAC
Gólszerző: Balázs D.(2), Oláh L., Koncsol K., Lakatos B., Kaczur D., Hernádi G.

A Diósgyőri VTK U11-es csapatát a következő játékosok alkották

Balázs Döme, Derzsényi Gábor, Kaczur Dominik, Kőszegi István, Onder Soma, Boda Péter, Hernádi Gergő, Kiss Kolos Áron, Lakatos Bálint, Szabó Bence, Császári Ádám, Illyés Benedek Koncsol Kolos, Oláh Levente. 

Vezetőedzői értékelés

Tarnai Dániel: - A négy mérkőzésen három különböző stílusú csapattal találkoztunk. Törekedtünk arra, hogy sokat birtokoljuk a labdát, és arra is figyeltünk, hogy számos oldalváltással futballozzunk. Ez most csak részben sikerült. Ettől függetlenül az összkép pozitív. Amennyiben a jövőben a labdabirtoklás során még több jó döntést hozunk, akkor magasabb szinten tudunk majd futballozni. Elégedettek lehetünk azzal, hogy minden összecsapáson kezdeményezőek voltunk. Ez a nap hozzájárult a játékosok egyéni és a csapat fejlődéséhez is. Továbbra is úgy érzem, hogy jó úton járunk. Gratulálok mindenkinek!

Megjegyzés: A Magyar Labdarúgó Szövetség az U11-es korosztálynál egyetlen mérkőzés eredményét sem közli, így értelemszerűen táblázatot sem vezet. Éppen ezért a csapattal kapcsolatos beszámolóknál mi is így teszünk, a gólszerzőket azonban közzétesszük.