OTP Bank Liga 7. forduló

2023. szeptember 23., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Debreceni VSC (Tv.: M4 Sport)

Gyere hamarabb a meccsre!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat, ne hagyják a jegyvásárlást az utolsó pillanatra, és érkezzenek a szokottnál is hamarabb a mérkőzésre, hiszen így elkerülhetjük a mérkőzés előtti hosszú sorok kialakulását a pénztáraknál és a beléptetés során is. A szervezett szurkolói csoportok is arra kérnek mindenkit, hogy aki az ultraszektorba váltott belépőjegyet, az 16:40-re foglalja el a helyét a leáltón. 

A DVTK Stadion kapui 16 órakor nyílnak. A DVTK Shop és a stadion pénztárai szombaton 12 órától várják a szurkolókat, de a jegy.dvtk.hu oldalon 0-24 óráig megvásárolhatok a belépőjegyek.

Változik a közlekedés a belvárosban

Egy rendezvény miatt a belvárosban változik a villamos-és autóbusz közlekedés, villamospótló autóbuszok közlekednek és lesznek olyan forgalmi változások, amelyek az autósokat is érintik - olvasható az MVK Zrt. weboldalán.

Meccs előtti programok a DVTK Stadion mellett

A Habos oldal söröző 15 órakor nyit ki. 15:30 és 16:30 között ismét Happy Hour várja a drukkereket.

A DVTK ezúttal is DJ-vel és különféle attrakciókkal várja a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Ugrálóvár
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 15 órakor kezdődnek.

Szurkolj a VIP szektorból!

A Diósgyőr - Debrecen mérkőzésen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a DVTK korábbi legendás játékosaival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak. Sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban is! Sőt, az idei évtől kezdődően a kisgyermekkel érkező családokat gyereksarokkal és animátorral várjuk. 

Környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion

A 2023/2024-es bajnoki évtől kezdődően az egyszer használatos poharak helyett környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion. Bár az országban már sok helyen évek óta működik hasonló rendszer, szurkolóink közül többen most fognak először találkozni vele.

Miért váltunk repohár rendszerre?

  • Környezetbarát - sokkal kevesebb hulladék keletkezik a mérkőzéseken, így óvjuk a környezetünket is
  • Praktikus - cserélhető vagy visszaváltható
  • Kényelmes - könnyű és nem törik
  • Trendi - egyedi tervezésű, gyűjthető poharak

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon nem is olyan rég egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Kedvezményes jegy- és bérletárak az NB I.-ben is!

Az élet minden területén tapasztalható drágulás, és az NB I.-ben megnövekedő rendezési költségek ellenére a DVTK vezetése úgy döntött, hogy nem emeli meg jelentősen a jegy- és bérletárakat, sőt, a legutóbbi NB I.-es évhez képest is olcsóbb belépőjegyekkel és bérletekkel várja a klub a szurkolókat. A legjobban természetesen most is a bérletesek járnak, de akik nem meccsnapon, hanem elővételben vásárolnak belépőt, azok sokkal olcsóbban szurkolhatnak a Diósgyőrnek. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!