Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 3. forduló

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC-DLA 0-4 (0-3)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Gecse Zoltán (Urbán Viktor Péter, Horváth Sándor).
Diósgyőri VTK: Soós B. - Farkas R., Juhász K., Miskolczi D., Kapitány G., Kuznyecov D., V. Khomenko, B. Kovalov, Purzsa  X., Szlifka Zs., Zanócz Á. Vezetőedző: Kovács Ádám. 
Debreceni VSC-DLA: D. Shakhanov - Balogh M., Gergely B., Grassi E., Bernáth B., Lovas B., Rácz I., Komlósi A., Kristóf P., Kis Gy., Patai D. Vezetőedző: Joó Zsolt.

Csere: Kapitány G. helyett Méhes K. a 46., Purzsa  X. helyett Jászberényi P. az 56., Kristóf P. helyett Regenyi G. a 65., Patai D. helyett Bodnár B.  a 65., Gergely B. helyett Lénárt  Zs. a 75., Bernáth B. helyett Gajdán B. a 75., Lovas B. helyett Szabó M. a 75., Farkas R. helyett Ferenczi S. a 75., Szlifka Zs. helyett Tucsa Sz. a 75., Zanócz Á. helyett Szabó M. a 75. percben. 
Sárga lap: Farkas R. a 35., Szlifka Zs. a 63. percben. 
Gólszerző: Lovas B. (0-1) a 24., Lovas B. (0-2) a 30., Grassi E. (0-3) a 45., Gajdán B. (0-4) a 88. percben. 

Kovács  Ádám: - Benne van a fociban, hogy egy jó csapat ellen vereséget szenvedünk. Az viszont már nincs, hogy szenvedély, agresszivitás nélkül és kishitűen játszunk, főleg Diósgyőr mezben. A fiúk sokat edzenek, sokat tesznek azért, hogy jó játékosok legyenek, ezért nem szabad így viselkedni a pályán. A vereség ellenére pozitív dolog, hogy négy, 2008-as játékos is szerephez jutott ezen a mérkőzésen, és abszolút megállták a helyüket. Ennek pedig nagyon örülök.