Euroliga-selejtező visszavágó

2023. szeptember 27., szerda (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - London Lions

A DVTK 15 ponttal vezet a párharcban.

Jegy és bérletinformáció

A mérkőzésre a belépők már megvásárolhatók a DVTK Aréna recepcióján személyesen, illetve online a DVTK Aréna weboldalán. A mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformációkról ebben a cikkben tájékozódhatnak szurkolóink.

A mérkőzésre természetesen a 2023-2024-es szezonra szóló szurkolói bérletek is érvényesek! Arra buzdítjuk szurkolóinkat, hogy lehetőségük szerint vásároljanak szezonbérletet, hiszen sikeres nemzetközi szereplés és Euroliga-szereplés esetén akár 20 hazai mérkőzésen is láthatják a csapatot! Ez még nem minden, hiszen a 19 000 forintba kerülő bérletekkel közel 70%-al olcsóbban tekinthetők meg a mérkőzések, mint jegyvásárlás esetén! Neked megvan már a helyed?

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A

Kapunyitás: 17:00

Edzői várakozás

Völgyi Péter: A 15 pontos idegenbeli győzelem csalóka, és bár nagyon örülünk neki, azt látni kell, hogy számunkra a legjobb pillanatban ért véget a londoni mérkőzés, hiszen akkor volt a legnagyobb előnyünk. Ettől függetlenül rettenetesen nehéz összecsapásra számítok a visszavágón, hiszen két klasszis játékos érkezett az utolsó másodpercekben az ellenfélhez, akiknek a beépítésére nem volt idő. Ők megvillantották már a tudásukat, de most sokkal többet fognak tudni hozzátenni a csapat játékához, mint Londonban. Az odavágón összeszedetten és végig csapatként játszottunk, ebben nagy segítségünkre voltak a szurkolóink, akik nemcsak kiutaztak Londonba, de végig buzdították a csapatot és nagyon jó hangulatot varázsoltak a csarnokba.

A szerdai visszavágón ugyanolyan elánnal kell harcolnunk a szabad labdákért, lepattanókért mint ezt megtettük legutóbb, emellett támadásban kicsit okosabban kell lereagálni bizonyos szituációkat. Természetesen sokkal jobb alapállás ez, mintha egy egálközeli eredményt játszottunk volna, de egy másodpercre sem szabad hagyni, hogy ez az eredmény elaltasson minket. Győzelemre kell játszanunk az első perctől kezdve, bízom benne, hogy ha kicsit jobb dobóformát mutatunk és kihasználjuk a hazai pálya előnyét, akkor lesz lehetőségünk bejutni idén is az Euroliga csoportkörébe. Ehhez kérem mindenki segítségét: aki teheti, az jöjjön el és szurkoljon nekünk szerdán!

Egymás ellen

A DVTK HUN-Therm és a London Lions történetének első mérkőzése volt a szeptember 20-i selejtező mérkőzés, előtte korábban nem találkozott egymással a két csapat. A Copper Box Arénában - hathatós szurkolói közreműkődésnek is köszönhetően - 48-63 arányú győzelmet aratott Völgyi Péter csapata, így 15 pontos előnnyel várhatjuk a visszavágót.

Euroliga selejtező - 2023. szeptember 20. szerda (London, Copper Box Arena)
London Lions - DVTK HUN-Therm 48-63 (15-14, 11-17, 13-14, 9-18)