Tisztelt Szurkolók!

Az Újpest FC - DVTK labdarúgó mérkőzés 2023. október 07-én 16.15 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bp. IV. kerület Megyeri u. 13. szám alatt lévő Szusza Ferenc Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Labdarúgó úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Labdarúgó út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 13.45 és 14.15 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 14.20 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Megyeri út felől közelítsék meg a Stadion, hanem a Baross u. felől az Irányi Dániel utcán keresztül a Labdarúgó utcába parkolják le a gépkocsikat és onnan, az újonnan kialakított IV-es kapun keresztül lépjenek be a Stadion területére. 

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság                          

A belépőjegyekkel kapcsolatos információk korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashatók.