Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 9. forduló

Puskás Akadémia - Diósgyőri VTK 2-1 (2-0)

Felcsút, Puskás Akadémia, Játékvezető: Kiss Gergő (Mózsa Ábel, Gyana Gergely). 
Puskás Akadémia: Gazdag M. - Pál B., Orján R., Kubicsek L., L. Jurcic, Mondovics K., Somfalvi  B., D. Dymytriiev, Antal M., M. Osadchyi, Kun O. Vezetőedző: Körtvélyesi István.
Diósgyőri VTK: Németh B. - Bodnár B., Vass L., Molnár Á., Tóth Zs., N. Kovalenko, V. Khomenko, Silimon L., Kiss B., Jászberényi P., Briz Cs. Vezetőedző: Takács Péter. 
Csere: Molnár Á. helyett Kuznyecov D. a 46., Mondovics  K. helyett O. Pyshchur az 57., D. Dymytriiev helyett D. Lahuncov az 57., Antal M. helyett Retter Sz. a 67., Briz Cs. helyett Macsó M. a 70., L. Juricic helyett Krupa  Zs. a 84., V. Khomenko helyett Temesvári M. a 90., Silimon L. helyett Kiss M. a 90. percben. 
Sárga lap: Kiss B. a 19., Silimon L. a 75., Kun O. a 47., Orján R. a 78., Temesvári M. a 90. percben. 
Gólszerző: Orján R. (1-0) a 19., Somfalvi B. (2-0) a 45., Kuznyecov  D. (2-1) az 53. percben. 

Takács Péter: - Az első félidőben szándékosan húztuk magunkra a Puskás Akadémiát, mert abban bíztunk, hogy a pozitív átmenetekben veszélyesek lehetünk. Fura dolgot mondok, de stabilak voltunk, viszont két egyéni hibát könyörtelenül kihasznált a jó erőkből álló ellenfél. A második félidő elején szépítettünk és egy igazi parázs ki-ki meccs alakult ki. Helyzet itt, helyzett ott. Amit ezek a srácok csinálnak ebben a szezonban az erőn felüli teljesítmény, folyamatosan fejlődnek labda elleni és labdával való játékban. Óriási győzni akarás jellemző ránk, minden párharcba úgy megyünk bele ahogy egy diósgyőri csapatnak kell. Ezúttal a bajnokság egyik legerősebb csapatával játszottunk és simán felvettük velük a harcot. Ez is azt mutatja jó úton haladunk, de még több meló kell, mert mi nem leszünk szimpatikus vesztesek.