Országos U13-as Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 12. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK 0-12 (0-6)

Mezőkövesd, Zsóry Edzőközpont, Játékvezető: Suszter Gábor. 
Mezőkövesd Zsóry FC: Pintér G. - Andrássi  A., Balatoni D., Viskolcz L., Kaló M., Jablonszky Sz., Burai Cs., Sebe S., Urbán Zs. Csere: Kovács I., Papp D., Gönczi Á., Lakatos R., Révész D., Csajbók Á., Domaházi B. Vezetőedző: Hriczó Gyula. 
Diósgyőri VTK: Tóth M. - Tasnádi Zs., Vigh V., Bárány K., Bárány N., Pelyhe Á., Sőregi N., Farkas A., Grégász L. Csere: Váradi S., Orbán M., Német Z., Kapitány D., Varga R. Asszisztens edző: Zsoldos Richárd. 

Gólszerző: Sőregi N. (0-1) a 17., Német Z. (0-2) a 22., Sőregi N. (0-3) a 26., Bárány N. (0-4) a 30., Orbán M. (0-5) a 35., Kapitány D. (0-6) a 38., Urbán Zs. (0-7, öngól) a 47., Bárány K. (0-8) az 52., Tóth M. (0-9) a 64., Bárány K. (0-10) a 67., Pelyhe Á. (0-11) a 70., Tóth M. (0-12) a 76. percben. 

Zsoldos Richárd: - Az első perctől kezdve támadó szellemben léptünk fel, hamar kiderült az is, hogy az ellenfelünk defenzív focit választott erre a napra. Folyamatos labdajáratás közben kerestük a réseket a falon. Az egész mérkőzésen mi domináltunk és a labda is folyamatosan nálunk volt. Az első húsz percben nehezen bontottuk meg a védőfalat, de végén egy kijátszott helyzetből vezetést tudtunk szerezni. A második negyedben már könnyebben tudtuk érvényesíteni az akaratunkat az ellenfél láthatóan elfáradt, így tíz perc leforgása alatt többszőr is betaláltunk. A második félidőben is folytatódott a dominancia nagyon szép, nullára kijátszott gólokat szereztünk és esélyt nem adva az ellenfélnek. MIndkét félidőt 6-0-ra nyertük  meg. Gratulálok a csapatnak.