- Női szakágunk a 2024-es évtől kezdődően szeretné jutalmazni minden hónapban a legjobb utánpótlás korú játékosokat a legkisebbektől a legnagyobbakig - erősítette meg Sütő Krisztián, szakágvezető. - A jelöléseket minden esetben az adott korosztályok szakmai stábjai teszik meg az elmúlt hónap teljesítménye alapján. Ebbe bele tartozik az edzésre járás sűrűsége, mérkőzéseken való szereplés, csapaton belüli szerep és természetesen az, hogy ki fejlődött a legtöbbet. Célunk ezzel a díjjal, hogy plusz motivációt adjunk a játékosainknak, hogy még tovább fejlődjenek és érjék el álmaikat.

2024 januárjának legjobbjai

LU9: Tóth Lili 

- Minden edzésen részt vesz, nagyon jó mentalitással dolgozik napról napra, kiemelkedő teljesítményt nyújt. Mint a feladatokban, mint a mérkőzéseken a csapat egyik húzó egyénisége - mondta Papp Dávid, az U9-es korosztály vezetőedzője. 

LU11: Parzignát Jázmin 

- Jázminnak a januári hónapban mutatott teljesítménye kiemelkedő volt, emiatt érdemli ki a hónap legjobb játékosa címet. A játék iránti szenvedélye, lelkesedése példaértékű, emellett elégedettek lehetünk az edzés látogatásával és pozitív hozzáállásával. Mindig példát mutat sportszerűségben és elkötelezettségben. Gratulálok neki az elismeréshez - értékelt Csiszár Szabolcs, az U11 vezetőedzője. 

LU13: Havril Hanna

- Hanna az összes edzésen részt vett, és nagyon keményen dolgozott egész hónapban. Bátorította és támogatta a csapattársait. Bátor volt, a tréningek mellett a meccseken is példaértékű teljesítményt nyújtott. A kispályás tornán a legjobb kapus címet is elnyerte - fogalmazott Volodymyr Kolok, az LU13 vezetőedzője. 

LU15: Szabó Jázmin

- A téli szünet után Jázmin nagyon motiváltan tért vissza. Az edzéseken koncentráltan végzi a feladatokat. Az edzés játékokban tudatosan alkalmazza a tanult taktikai, technikai elemeket - indokolta a döntést György Gábor, az LU15 vezetőedzője. 

LU17: Balogh Virginia

- Virgínia jó hozzáállással, végig fegyelmezetten dolgozik. Edzésen és mérkőzésen is a mutatott teljesítménye visszatükrözi az egyéni és csapat stílusát - szögezte le Túróczi Loránt, a korosztály vezetőedzője.  

LU19: Vadász Vanda

- Vanda minden edzésen részt vett januárban, jól dolgozott és hatvani teremtornán is kiemelkedő teljesítményt nyújtott - árulta el Bánföldi Zoltán, az LU19 vezetőedzője.

Női felnőtt csapatunk legjobb utánpótlás korú játékosa: Papp Sára 

- Az edzéseken nagyon jó mentalitással dolgozott és az iskolától függően minden edzésen részt vett. Az edzőmérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott és több alkalommal is eredményes volt - indokolta a döntést Bém Gábor, az NB I.-es felnőtt csapat vezetőedzője.