NB III. Keleti csoport 30. forduló

DVSC-DEAC II - DVTK tartalék 2-1 (1-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 150 néző. Játékvezető: Györki Bence József (Szert Balázs, Szarvas László)
DVSC-DEAC II: Balogh J. – Vincze Á., Szatmári, Ludánszki, Balogh K., Bereczki, Sándor T., Berdó, Kondás K., Székely D., Kertész. Vezetőedző: Szatmári Csaba
DVTK tartalék: Egyed – Bodnár, Csicsvári, Mahalek, Kádas, Oláh B., Szabó I B., Szabó II. B., Timkó, Ternován, Icsó. Vezetőedző: Sütő Szilárd

Csere: Berdó helyett Kuti a 46., Szabó II B. helyett Kövér az 55., Timkó helyett Germán az 55., Vincze Á. helyett Barna a 72., Bodnár helyett Elek R. a 85. és Kertész helyett Bíró P. a 86. percben.
Sárga lap: Kövér a 85. és Ludánszki a 90. percben.
Piros lap: Kádas a 92. percben.
Gólszerző: Kertész (1-0) a 40., Kondás K. (2-0) a 61. és Szabó I Balázs (2-1) a 91. percben.

Kulcspillanatok

40.perc: A DVTK térfelének közepéről indított az ellenfél, a labda az indítás pillanatában egy diósgyőri játékosról pattant balszerencsésen a tizenhatoson belülre, a védők mögött kiugró Kertész pedig a keresztléc segítségével a hálóba rúgta a labdát. (1-0)
60.perc: A jJobb oldalon vezetett támadást a Debrecen, a beadás a hosszú oldalon érkező Kondást találta meg, aki ballal kapásból nagyerővel a jobb alsóba rúgta a labdát. (2-0)
90.perc: Szabó I Balázs büntetőből eredményes. (2-1)

Szatmári Csaba: - Úgy gondolom, hogy nagyon jó felfogásban játszottunk az egész mérkőzésen. A Diósgyőr nem igazán tudott helyzeteket kialakítani ellenünk. A második félidő alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna.
Sütő Szilárd: - A játékosok mindent megtettek a mai mérkőzésen, ahol a frissebb csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!