OTP Bank Liga, 28. forduló

Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC 2-1 (1-1)

Diósgyőr, 7000 néző. Játékvezető: Bognár Tamás (Lémon Oszkár, Mohos Milán).
DVTK: Rakaczki - Vági, Raković, Nagy T., Frizoni - Takács P., Abdouraman - Bacsa, Sekour, Luque - Tisza. Szakmai igazgató: Szentes Lázár.
Bp. Honvéd: Kemenes - Lovrić, Debreceni, Botis, Hajdú - Hidi, Horváth A. - Vécsei, Ivancsics, Tchami - Délczeg. Vezetőedző: Supka Attila.

Csere: Raković helyett Vadász a 46., Luque helyett Seydi a 60., Ivancsics helyett Hadžić a 62., Hajdú helyett Németh a 72., Lovrić helyett Marshal a 75., Takács P. helyett Gohér a 88. percben.
Sárga lap: Raković a 7., Frizoni a 12., Hajdú a 24., Vécsei a 76., Debreceni a 79., Tchami a 92., Vági a 92. percben.
Gólszerző: Délczeg (0-1) a 3., Tisza (1-1) a 24., Tisza (2-1) a 48. percben.

2011-2012 28. forduló: DVTK - Bp. Honvéd
Tisza Tibor (fotó: bp)


Szentes Lázár (Diósgyőri VTK): - Nagy pozitívum a győzelem, emellett fontos tényező, hogy a nagyon korán kapott gól után meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Ehhez két jó egyéni teljesítmény is hozzájárult, Tiszáé és Rakaczkié is döntő volt. A szerencse is mellettünk állt, ellenfelünknek hatalmas helyzetei voltak, kettő, három olyan is, amiről senki nem tudja, hogy miért nem került a kapunkba a labda.
Supka Attila (Budapest Honvéd): - Úgy érzem, hogy amit elterveztünk, azt az első félidőben meg tudtuk valósítani. Gólhelyzeteink voltak, a tavasszal talán még egy meccsen sem volt ennyi nagy lehetőségünk. De csináltuk két nagy hibát, gondolok itt a diósgyőri gólok előtti szituációkra. Ezt a meccset az első félidőben meg lehetett volna nyerni, a második félidőben, amikor a Diósgyőr vezetett már nehezebb dolgunk volt, és sajnos nem volt bennünk annyi, hogy egyenlíteni tudjunk.

(forrás: boon.hu)