Magyar Kupa nyolcaddöntő, visszavágó

Győri ETO FC - Diósgyőri VTK 4-1 (4-0)

Győr, 1500 néző, v.: Kassai Viktor (Erős Gábor, Huszár Balázs).

Győri ETO FC: Molnár P. - Takács, Stanisic, Fehér, Völgyi - Pilibaitits - Dudás, Koltai, Trajkovic, Windecker - Ahjupera. Vezetőedző: Csertői Aurél.
Diósgyőri VTK: Rakaczki - Vadász, Gal, Rakovic, Gohér - Abdouraman - Arze, Lippai, Luque - Tisza, Seydi. Edző: Benczés Miklós.

Csere:Arze helyett Nagy T. a 42., Lippai helyett Takács P. a 46.,Dudás Á. helyett Dinjaraz 50., Windecker helyett Tokody az 55., Seydi helyett Carrenoa 70., Ahjupera helyett Aleksidzea 78. percben.
Sárga lap: Windecker a 37. percben.
Gólszerző: Dudás Á. (1-0) a 14., Fehér (2-0) a 32., Dudás Á. (3-0) a 36., Trajkovic (4-0) a 39., Tisza (4-1) a 62. percben.

Csertői Aurél (Győri ETO FC): - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, az első félidőben minden sikerült, sok helyzetet alakítottunk ki és gólokat lőttünk, a második félidőben kicsit visszavettünk, de így is megérdemelten jutottunk tovább. A bajnokságban sok sikert kívánok a Diósgyőrnek.
Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - Gratulálok a Győrnek, teljesen megérdemelten jutottak tovább. Amit szerettünk volna megvalósítani, az a játék 10. percéig tartott. A középpályások és a védők nem voltak összhangban egymással. Az első gól után próbáltunk változtatni, de sajnos nem sikerült. A cserékkel stabilabbá váltunk, ám ez is kevés volt.

Továbbjutott a Győri ETO FC 5-2-es összesítéssel.


(forrás:boon.hu)