OTP Bank Liga 28. forduló

Békéscsaba 1912 Előre - Diósgyőri VTK 0-0

Békéscsaba, Kórház utca, 1477 néző. Játékvezető: Bognár Tamás (Lémon Oszkár, Horváth Róbert; Solymosi Péter, Takács János).
Békéscsaba: Poleksić - Bényei, Vaskó, Damjanović, Fabio - Birtalan, Spitzmüller, Piermayr, Laczkó - Calvente, Punoševac. Vezetőedző: Zoran Spišljak.
DVTK: Radoš - Okuka, Lipták, Tamás, Nemes - Koman, Egerszegi - Bacsa, Bognár I., Barczi - Novothny. Vezetőedző: Egervári Sándor.

2015/2016 28. forduló: Békéscsaba - DVTK
Fotók: Szabó Krisztián


Csere
: Novothny helyett Grumić a 60., Birtalan helyett Viczián a 64., Barczi helyett Nikházi a 75., Spitzmüller helyett Paukner a 87., Bognár I. helyett Ternován P. a 90. percben
Sárga lap: Punoševac a 90+1., Piermayr a 90+2. percben.

A mérkőzés eseményei percről percre

Edzői nyilatkozatok

Zoran Spišljak: - Először is gratulálok mindkét csapatnak! Nem született gól, de azt mondom, izgalmas mérkőzést játszottunk. Megmutattuk, hogy magas szinten is tudunk játszani. Mindkét csapat dolgozott ki helyzeteket, mi az első félidőben álltunk közelebb a gólhoz, lőttünk egy kapufát, amiről kifelé pattant a labda. A második játékrészben bátrabban játszott a DVTK, néhányszor kiszabadultak, ami veszélyt jelentett. Az egy pont is pont, majd a végén derül ki, hogy mennyit ér.
Egervári Sándor: - Mindkét csapat győzelemre játszott, mégis igazságos a döntetlen, elsősorban azért, mert a két csapat nagyon fegyelmezett, jól szervezett védekezése döntött. Az idegenben szerzett egy pont nem rossz, elégedettek lehetünk, mert teljesítettük a minimál tervünket.


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!