Az MTK ellen pontot érő gólt szerző Honma Kazuo (28) egy hétig ingyen ehet a Hágiban, de ezentúl mindenkit szívesen lát az NB I-es focicsapatból, aki pontot érő gólt lő vagy fejel.

MISKOLC - Tősgyökeres DVTK-szurkoló vagyok, már ötéves korom óta szorítok a csapatért. Amikor megkerestek, hogy amíg felújítják azt az éttermet, ahol ebédelni szoktak, jöhetnének-e hozzám, szívesen befogadtam négy játékost. Azt mondtam, hogy aki az MTK ellen győztes vagy döntetlent érő gólt szerez, egy hétre a vendégem lesz. Állom a szavam - jelentette ki Simon Zoltán, a Hági étterem vezetője.

A vendéglátós annyira lázba jött a sikerén, hogy meg is toldotta ajánlatát. - Aki tavasszal győztes gólt lő a csapatból, az két hétig, a döntetlent érő találatot szerző DVTK-focista pedig egy hétig ebédelhet nálunk fizetés nélkül - lelkesedett Simon Zoltán.

Honma meglepődött, de azért természetesen örült a szeretet eme megnyilvánulásának, és újabb gólokat ígért. - Nem tudtam, hogy mit ajánlott fel Simon úr - árulta el titkát a japán csatár ebédelés közben. - Ízlik a hortobágyi húsos palacsinta, és kedvelem a harcsapaprikást túrós csuszával. Hogy mi lesz az újabb felajánlással? - Én minden meccsen gólt akarok lőni. Ha túl sok ebédet nyerek, majd szétosztom a csapattársak közt - mondta a csatár.