OTP Bank Liga, 18. forduló

Egri FC - Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)

Vác, 800 néző. Játékvezető: Kassai Viktor (Erős Gábor, Ring György).
Eger: Sztankó - Balog, Raković, Mecinović, Piller - Pavičević, Albert, Koós, Farkas Á. - Németh N., Horváth Z. Klubmenedzser: Tóth Dénes.
DVTK: Ribánszki - Vági, Vadász, Kádár, Gohér - Gosztonyi, Elek, Takács P., Luque - Tisza, Rudolf. Szakmai igazgató: Szentes Lázár.

Csere: Elek helyett Nagy T. a 46., Farkas helyett Vidović a 46., Koós helyett Lasimant a 63., Horváth Z. helyett Palásthy N. a 73., Rudolf helyett Bacsa a 80., Gosztonyi helyett Gallardo a 90. percben.
Sárga lap: Piller a 27., Farkas a 40., Luque a 45., Vidovic az 57., Albert a 67., Raković a 83., Mecinović a 91. percben.
Gólszerző: Tisza (0-1) a 17. percben.

2012-2013 18. forduló: Eger - DVTK 1
A DVTK Egri FC elleni győztes csapata Vácott
Hátsó sor: Luque, Vági, Kádár, Nagy T., Gohér, Vadász, Ribánszki
Első sor: Takács P., Gallardo, Tisza, Bacsa


Edzői nyilatkozatok

Tóth Dénes: - Nagy fegyvertény, hogy ilyen szoros meccset tudtunk játszani. A pálya nem volt jó, de ez a mi malmunkra hajtotta a vizet a második félidőben. Úgy érzem, hogy a második félidei játékunk alapján az egy pontra rászolgáltunk volna. Az, hogy egyáltalán meccset játszahttunk ma, az már mindenképpen sikernek tekinthető.

Szentes Lázár: - Szépségdíjat nem fogunk kapni ezért a meccsért. A játékminőség sok kívánni valót hagyott maga után, de ez már csak jobb lehet. Két győzelmet arattunk ma este, egyet az Eger ellen, egyet pedig a szántóföld ellen, amin játszottunk.

A mérkőzés összefoglalója