OTP Bank Liga, 25. forduló

Győri ETO FC - Diósgyőri VTK 2-0 (0-0)

Győr, ETO Park, 2500 néző. Játékvezető: Farkas Ádám (Kelemen Attila, ifj. Varga Gábor).
Győri ETO: Stevanović - Babić, Đorđević, Stanišić, Völgyi - Pilibaitis - Trojaković, Pátkai, Koltai - Střeštík, Dudás. Vezetőedző: Pintér Attila.
DVTK: Radoš - Vadász, Gal, Raković, Frizoni - Takács P., Sekour - Arze, Fernando, Luque - Tisza. Szakmai igazgató: Szentes Lázár.

Csere: Dudás helyett Varga R. a 61., Arze helyett Bacsa a 63., Babić helyett Takács Á. a 76., Luque helyett Gohér a 79., Střeštík helyett Ahjupera a 82., Fernando helyett Csirszki a 85. percben.
Sárga:
Pátkai a 23., Rakovic a 38., Strestik a 42., Rados a 87., Frizoni a 92. percben.
Kiállítva: Sekour a 42., Gohér a 80. percben.
Gólszerző: Střeštík (1-0) az 54., Ahjupera (2-0) a 88. percben.

Pintér Attila (Győri ETO FC): - Végig fölényben játszottunk, az első játékrészben is többet birtokoltuk a labdát, a második félidőben pedig bebizonyítottuk, hogy tudunk jobban is játszani. Több lehetőségünk is volt, örülök, hogy ezt a három pontot meg tudtuk szerezni, számunkra ez nagyon fontos volt.
Szentes Lázár (Diósgyőri VTK): - Nem voltunk igazán hatékonyak a támadásban, kevés kapura lövésünk és kidolgozott helyzetünk volt. A kiállításokat majd megítélik ennek a témának a szakértői, a sorsunkat döntően befolyásolta, amikor 10 főre fogyatkoztunk.

(forrás:boon.hu)