Magyar Kupa 4. forduló

BKV Előre - Diósgyőri VTK 1-4 (0-2)

Budapest, Sport utca, 200 néző. Játékvezető: Pánczél Krisztián (Berettyán Péter, Butkai Zsolt).
BKV Előre: Kóré - Fazakas, Baranyai, Miklósvári, Sebők - Máj, Csikós - Császár, Takács M., Selei - Szabó V. Vezetőedző: Szapor Gábor.
DVTK: Farkas B. - Takács P., Gal, Raković, Gohér - Pál Sz., Abdouraman, Arze, Halgas - Tisza, Carreño. Vezetőedző: Benczés Miklós.

Csere: Csikós helyett Dányi az 5., Selei helyett Rápó a 46., Dányi helyett Berki az 53., Tisza helyett Seydi és Halgas helyett Menougong a 60., Gal helyett Nagy T. a 76. percben.
Sárga lap: Máj a 22., Fazakas a 34., Dányi a 43., Baranyai a 66., Abdouraman a 83. percben.
Gólszerző: Carreño (0-1) a 25., Pál Sz. (0-2) a 34., Raković (0-3) a 72., Baranyai (11-esből, 1-3) a 84., Carreño a 89. percben.

Szapor Gábor: - Gratulálok a Diósgyőrnek a továbbjutáshoz. A mérkőzés egyes periódusaiban nehézzé tudtuk tenni számukra a mérkőzést, s bár készültünk a bravúrra, ez nem sikerült. Egy álommal kevesebb…
Benczés Miklós: - A BKV azt mutatta, amit vártam: szervezett, kulturált futballt. Az első félidőben azt nyújtottuk, amit korábban, s bár végül szereztünk négy gólt, a második félidőben sokszor kapkodó volt a játékunk. Többször erőltettük a gyors indításokat, amiben volt veszély, viszont ezen alkalmakkor türelmesebbnek kellett volna lennünk.

(Forrás: BOON)