A gyorsabb kiszolgálás érdekében 2012-ben bevezettük a tikett rendszert a Diósgyőri Stadion büféiben. Lényege, hogy a kiszolgálás során a stadionban ne keljen készpénzzel dolgozni és megfeleljünk a szakhatóságok elvárásainak. Egy tikett értéke 300 forint volt, ezt a klub 2013. júliusáig megtartotta függetlenül attól, hogy ezalatt az időszak alatt a beszerzési árak emelkedtek a jövedéki adó, infláció növekedése miatt, valamint bevezetésre került az üdítőket, sörkorcsolyákat érintő népegészségügyi (közismert nevén chips-) adó is.

A csapatot idegenbe is elkísérő szurkolóink tapasztalhatták, hogy más stadionokban az elmúlt szezonban is előfordult, hogy akár ötszáz forintot is elkértek egy korsó sörért, de az átlagár is négyszáz forint körül alakult. A Diósgyőri Stadionban továbbra is szeretnénk ennél alacsonyabban tartani a tikett árakat, de a mérsékelt emelés sajnos elkerülhetetlen.

Ennek köszönhetően 2013. augusztusától 350 forintba kerül egy darab tikett.

Szurkolóink jobb kiszolgálása érdekében, 2012-től technikai fejlesztéseket végeztünk a stadion területén, és folyamatosan növeltük az értékesítési pontok számát. Az a tapasztalatunk, hogy még így sem tudtuk olyan minőségben kiszolgálni vendégeinket, ahogy azt szerettük volna, ezért az MTK elleni találkozón még több helyen árulunk sört és üdítőket.

Az ősz folyamán tovább próbáljuk növelni az értékesítési pontok számát és/ vagy gyorsítjuk a sörcsapolást. A sörcsapok számának növelése és kiadásaink optimalizálása érdekében nagy segítséget nyújt, ha szurkolóink elővételben vásárolják meg a belépőjegyeket, így már a hazai mérkőzésnap előtt pontosabb információval rendelkezünk a várható nézőszámról.

Továbbá felvettük a kapcsolatot olyan lehetséges beszállítókkal, akik gyors sörcsapoló rendszerek bérbeadásával, értékesítésével foglalkoznak. Ezeket a rendszereket az ősz folyamán reményeink szerint közösen tesztelhetjük.

Kérjük, segítse munkánkat egy rövid kérdőív kitöltésével, ami megtalál a http://bit.ly/DVTK-vendeglatas oldalon.

A válaszadás anonim, de azok között, akik név és e-mail cím megadásával töltik ki a kérdőívet, egy dedikált mezt sorsolunk ki.

A tiketteket 2013.08.01-én 16 órától mindkét DVTK Ajándékboltban megvásárolhatja elővételben.