Hírverő mérkőzés (2x30 perc)

Emőd SE - Diósgyőri VTK 0-9 (0-7)

Emőd, 700 néző. Játékvezető: Nagy Róbert (Ambrus Dániel, Varga Zsolt)
Emőd: Prodán - Szabó Zs., Fekete, Németh Cs., Fróna, Hriczó, Petruska, Hocza, Rémiás, Boncsér, Ficsor. Vezetőedző: Vass László.
DVTK: Antal - Eperjesi, Lipták, Mahalek, Németh M., Egerszegi, Koman, Oláh B., Bognár I., Bacsa, Griffiths. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Hírverő mérkőzés: Emőd - DVTK 1
Szabó I Balázs góllal és gólpasszal járult hozzá a győzelemhez (Fotók: Szabó Krisztián)


Csere
: Antal helyett Zöldesi, Koman helyett Szabó I B., Prodán helyett Czimbalmos, Németh Cs. helyett Nagy G., Hocza helyett Borbély, Rémiás helyett Németh G. mind a 31., Egerszegi helyett Okuka a 41., Griffiths helyett Tamás a 47., Szabó Zs. helyett Lovász az 50., Ficsor helyett Nagy S. az 52. percben.
Gólszerző: Griffiths (0-1) az 5., Egerszegi (0-2) a 8., Bognár (0-3) a 9., Griffiths (0-4) a 16., Bacsa (0-5) a 19., Bacsa (0-6) a 26., Egerszegi (0-7) a 30., Griffiths (0-8) a 42., Szabó I B. (0-9) a 60. percben.

Kulcspillanatok

5. perc: Emőd - DVTK 0-1
A 16-os vonalán Bognár sarokkal tette a védők között kilépő Griffiths elé a labdát, amit a támadó két csel után, a kapust is elfektetve az üres kapuba lőtt

8. perc: Emőd - DVTK 0-2
Egerszegi vállalkozott lövésre a kaputól 30 méterre, pontosan lőtt a jobb alsó sarokba

9. perc: Emőd - DVTK 0-3
Németh baloldali beadását Bognár 15 méterről a kapu bal oldalába lőtte

16. perc: Emőd - DVTK 0-4
Ismét működött a Bognár-Grififths összjáték, utóbbi lőtt végül a hálóba 15 méterről

19. perc: Emőd - DVTK 0-5
Oláh B. labdájával Bacsa iramodott meg a bal oldalon, lefutotta a védőket, kicselezte a kapust is, majd a hálóba lőtt közelről

26. perc. Emőd - DVTK 0-6
Griffiths fordult kapura a 16-oson belül, lövését Prodán bravúrral védte, azonban a kipattanóra Bacsa érkezett, és közelről az üresen maradt kapuba passzolt

30. perc: 26. perc. Emőd - DVTK 0-7
Egerszegi elé került a 16-os előterében a labda, felnézett, és kilőtte a kapu bal oldalát

42. perc. Emőd - DVTK 0-8
Szabó I B. adott középre az alapvonalról, Griffiths jól érkezett és közelről a hálóba lőtt

60. perc: Emőd - DVTK 0-9
Lipták lódult előre, jó labdát kapott, de már túl közel állt a kapushoz, nem tudta mellette ellőni a labdát, hanem átívelt a hosszú oldalra, ahol Szabó I érkezett, és közelről az átrepülő kapus mellett a kapuba fejelt

A mérkőzés eseményei percről percre


Edzői nyilatkozatok

Vass László: - Nagy élmény volt a játékosoknak és a szurkolóknak egyaránt a DVTK vendégjátéka. Köszönjük a Diósgyőrnek, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel!
Egervári Sándor: - A mérkőzés elérte a célját, nagyon sok néző, és rengeteg gyerek állt ma a pálya körül, ami a jövő szempontjából rendkívül fontos.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!