Felhasználási feltételek

bevezető

Felhasználási feltételek

Ha Ön e portál oldalait meglátogatja, elfogadja az alábbi feltételeket:

A portálon fellelhető szöveges, fotós és multimédiás tartalom a Diósgyőr FC Kft. szellemi tulajdona.

Fent nevezett szervezetek fenntartanak minden jogot a lap másolásával és terjesztésével kapcsolatban.

Előzetes írásos hozzájárulásuk nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A portál egyes felületeinek egyes részeit (cikkek, fotók, kvízek, apróhirdetések) is csak írásos engedéllyel szabad újraközvetíteni. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Diósgyőr FC Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól csak a lapra való hivatkozással (internetes átvétel esetén linkelt hivatkozással) lehet értesüléseket felhasználni. A szó szerinti utánközlés csak előzetes, írásbeli engedéllyel történhet.

A hírügynökségeknek a portálon felhasznált anyagai szintén szerzői jogvédelem alatt állnak.

A Diósgyőr FC Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A portál részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat (például a cikkekhez írható bejegyzések, kommentek űrlapját) minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. Portálunknak joga van e megjegyzéseket moderálni, a hozzászólási szabályzattal ellentétes bejegyzéseket törölni. Az ezeken a csatornákon felvitt különböző hozzászólások szerzői joga adott felhasználót illeti.