A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készült egy rövid összefoglalóval.

Bekő Balázs: A Honvéd ellen egy nagyon jó meccset produkáltunk. Sajnos többféle ok és körülmény miatt ez pontokban nem látszott. Megítélésem szerint a csapat nagyot lépett előre a támadó játékban. Hazai pályán azt várom, hogy ezt folytassuk, hogy még hatékonyabbá tegyük a támadásainkat, a védekezésünk pedig javuljon. A lényeg, hogy a külső tényezőket kizárjuk, hogy ne befolyásoljon minket semmi. Meg kell szereznünk itthon a három pontot, ehhez nagy segítségünkre lesznek a szurkolók, akik a legutóbbi két hazai meccsen, az Újpest és a PAFC elleni is belehajszoltak minket a győzelembe.

Mészöly Géza: Az elmúlt időszakban eredményesek tudtunk lenni idegenben. Szeretnénk folytatni a jó sorozatot. Egyedül a Puskás Akadémia elleni mérkőzésünk nem úgy sikerült, mint ahogy terveztük, de sajnos emberhátrányba kerültünk. Diósgyőrben nem szeretnénk ugyanebbe a hibába esni. Olyan játékkal szeretnénk előrukkolni, ami működött Békéscsabán, Székesfehérváron, vagy éppen Debrecenben. Tudjuk, hogy a Diósgyőr közönsége fantasztikus, az utolsó pillanatokig segítik a csapatot, és a DVTK az utolsó utáni pillanatokban is képes gólt szerezni. A maximumot kell nyújtanunk ahhoz, hogy eredményesek legyünk.

Edzés Diósgyőrben 1
Ezen a héten is keményen készültek a srácok (Fotók: Szabó Krisztián)

 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!