Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Mezőkövesd-Zsóry 3-0 (1-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Demeter János).
DVTK: Radoš - Eperjesi, Csicsvári, Németh M., Nemes - Barczi, Egerszegi, Kitl, Koman - Bognár I., Grumić. Vezetőedző: Bekő Balázs.
MSE: Ribánszky - Nagy J. Nánási, Devecseri, Polényi G. - Molnár G., Szeles, Takács P., Tamási - Máté, Harsányi. Szakmai igazgató: Tóth László.

Felkészülési mérkőzés: DVTK - Mezőkövesd 1
Griffiths újra a pályán (Fotók: Szabó Krisztián)

 

Csere: Eperjesi helyett Okuka, Nemes helyett Husić, Barczi helyett Nikházi, Csicsvári helyett Bacsa, Ribánszki helyett Dombó, Polényi G. helyett Engel, Nánási helyett Dvorschák, Máté J. helyett Heffler, Harsányi helyett Rácz mind a 45., Radoš helyett Antal, Grumić helyett Griffiths, Bognár I. helyett Takács T., Kitl helyett Boros, Koman helyett Kövér, Egerszegi helyett Ternován mind a 63., Devecseri helyett Fótyik a 65. percben.
Gólszerző: Kitl (1-0) a 45+1., Bacsa (2-0) az 50., Griffiths (3-0) a 84. percben.

Kulcspillanatok

45+1. perc: Vezet a DVTK! A Grumićtól visszakapott labdát Kitl 8 méterről a kapu jobb alsó sarkába helyezte, 1-0.

50. perc: Bacsa kapott nagyszerű labdát a bal oldalon, egészen az alapvonalig vitte, ahol elfektette a kapust, miközben visszalépett, majd megfordulva éles szögből a kapuba lőtt, 2-0

84. perc: Nikházi ballal pörgette balra a labdát, Hosić pontosan centerezett, középen Griffiths elemi erővel bombázott kapura, Dombó majdnem védte, de a hálóba pattant róla a labda, 3-0

 

A mérkőzés eseményei percről percre

Edzői nyilatkozatok

Bekő Balázs: Azt gondolom, a mérkőzés abszolút mértékben elérte a célját. Amit kértem a srácoktól, azt nagy százalékban megvalósították, keményen játszottunk és a megszerzett labdákból szépen építettük fel a támadásainkat. Nagyon sok szép dolgot csináltunk a támadásban, ült a letámadás is. Nem tudok nagy negatívumot mondani, látszik, hogy több poszton is élesedik a konkurenciaharc. Hasznosan töltöttük ezt a két hetet, ma szép gólokat lőttünk, elégedett vagyok.
Tóth László: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, úgy gondolom, az első félidőben jó teljesítményt nyújtott a csapat. Amilyen formában vagyunk, a lefújás előtt kaptunk gólt, ami nem volt benne a mérkőzésben. Négy-öt, vagy akár ennél is több helyzetet alakítottunk ki az első félidőben, amit nem tudtuk kihasználni, azonban bízunk abban, hogy az elkövetkezendő két mérkőzésen kijönnek azok a gólok, amik most bennünk maradtak.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!