OTP Bank Liga 17. forduló

Diósgyőri VTK - Paksi FC 1-1 (0-1)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 1951 néző. Játékvezető: Farkas Ádám (Tóth II Vencel, Varga Gábor; Erdős József, Nazsa Tamás).
DVTK: Radoš - Okuka, Lipták, Tamás, Husić - Koman, James, Kitl, Barczi - Novothny - Grumić. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Paks: Molnár P. - Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. - Kesztyűs - Bartha, Kecskés, Bertus, Koltai - Balázs Zs. Vezetőedző: Csertői Aurél.

2015/2016 17. forduló: DVTK - Paks
Georges Griffiths fejese pontot ért (Fotó: Mocsári László)


Csere
: James helyett Bacsa és Novothny helyett Griffiths az 55., Koman helyett Bognár I. a 66., Koltai helyett Hahn a 68., Kesztyűs helyett Vági a 84., Balázs helyett Bajner a 87. percben.
Sárga lap: Kesztyűs a 25., Kitl a 35., Lenzsér a 41., Okuka a 80., Kecskés a 86. percben.
Piros lap: Grumić a 65. percben.
Gólszerző: Balázs (0-1) a 31., Griffiths (1-1) a 87. percben.

Kulcspillanatok

31. perc: Vezetnek a vendégek. Gyors paksi kontra végén Koltai jobboldali beadását középen az üresen érkező Balázs a jobb alsó sarokba gurította, 0-1.

65. perc: Emberhátrányban a DVTK, mert Miroslav Grumić egyből piros lapot kapott

87. perc: Egyenlített a Diósgyőr! Okuka tértölelő beadása után Griffiths a felhők közül fejelt a paksi kapuba, 1-1.

A mérkőzés eseményei percről percre


Edzői értékelések

Bekő Balázs: - Lassan bele fogok betegedni ezekbe a mérkőzésekbe. Óriási fölényben játszottunk az egész meccsen, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amit szinte az üres kapura is ki tudtuk hagyni. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan, ami a kapott gólunk előtt történt, ezzel nehéz helyzetbe sodortuk magunkat. A kiállítás után pedig még nehezebbe. Azonban van bennünk erő, dac és kitartás, mert sok helyzetet dolgoztunk ki tíz emberrel is, amiből csak egyet tudtunk értékesíteni, így meg kellett elégedni az egy ponttal. A mérkőzés alakulását nézve szereztünk egy pontot, de a találkozó összképe alapján nyernünk kellett volna.
Csertői Aurél: - A kívülállók biztosan jól szórakoztak, mert rengeteg  helyzet volt mindkét oldalon. Mi nem játszottunk jól, nagy hibaszázalékkal futballoztunk. Örülhetünk az iksznek, bár benne volt a találkozóban az is, hogy lehozzuk. Igazságosnak tartom a döntetlent, de a mi játékunk nem tetszett.


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!