Magyar Kupa 3. forduló

HR-Rent Kozármisleny - Diósgyőri VTK 1-0 (0-0)

Kozármisleny, 500 néző. Játékvezető: Molnár Attila (Kepe Arnold, Kulman Tamás).
Kozármisleny: Molnár P. - Kiss M., Fellai, Lantos, Kocsis A. - Kovács T., Nagy E. - Beke, Nagy M., Wittrédi - Gránicz. Vezetőedző: Németh Zsolt.
DVTK: Radoš - Eperjesi, Lipták, Kovács G., Tamás - Egerszegi, Kitl - Okuka, Koman, Barczi - Bacsa. Vezetőedző: Bekő Balázs.

2015/2016 MK 3. forduló: Kozármisleny - DVTK 1
Fotók: Szabó Krisztián


Csere
: Koman helyett Grumić a 46., Eperjesi helyett Takács T. a 63., Beke helyett Kirchner a 71., Kitl helyett Németh M. a 83., Gránicz helyett Lauer a 88., Nagy M. helyett Tóth A.  90+2. percben.
Sárga lap: Kovács G. a 18., Kovács T. az 50., Grumić a 60., Kiss M. a 68., Okuka a 77., Lantos a 78. percben.
Gólszerző: Beke(1-0) a 48. percben.

A hazai csapat jutott a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé.

Kulcspillanat

48. perc: Beke húzott jobbról befelé, majd 18 méterről a hosszú alsó sarokba tekert, 1-0.

A találkozó eseményei percről percre

Edzői nyilatkozatok

Németh Zsolt: Tartottunk a mai mérkőzéstől, mert a DVTK-t jó csapat fantasztikus szurkolótáborral. Felvettük a versenyt a Diósgyőrrel, úgy gondolom a második félidőben jobban is játszottunk, igazán helyzetig nem jutott el az ellenfél. Sok sikert kívánok a DVTK-nak az NB I.-ben!
Bekő Balázs: Gyalázatos teljesítményt nyújtottunk, gratulálok a Kozármislenynek a továbbjutáshoz! Mi csak szerettünk volna továbbjutni, de nem akartunk, így nem lehet futballozni. Ez a mérkőzés megmutatta a gyengéinket, mégpedig azt, hogy az ellenfél jobban akarta a győzelmet, többet tett érte, lelkesebben futballozott. Mindent elmond a meccsről, hogy egy normális kidolgoztt helyzetünk nem volt. Szombaton a Vasas ellen csak az fog játszani, aki hajlandó meghalni a pályán.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!