- Szabó II Balázs a játékával, a labdarúgáshoz való hozzáállásával, az alázatával elnyerte a szakmai vezetés tetszését - mondta el Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Egervári Sándor számít rá az első csapat kereténél, ennél jobb ajánlólevelet nem kaphat egyik fiatal játékos sem a profi szerződéshez. Remélem, az ő példája a többi fiatalnak is kellő ambíciót jelent, hogy érdemes Diósgyőrben alázatosan dolgozni, hiszen egy tehetség sem kerüli el a figyelmünket. Bízom abban, hogy hamarosan többen követik a példáját.

- A debütálásom utáni napokban kaptam kézhez az ajánlatot Benczés Miklóstól. Nagyon gyorsan történt minden, de örülök neki természetesen - mondta el Szabó II Balázs. - A nevelőegyesületemben mutatkozhattam be, sokat jelent számomra ez a klub, ezért igyekezni fogok, hogy megháláljam a belém fektetett bizalmat. Szeretném növelni a pályán töltött perceim számát, és bízom abban, hogy lépésről lépésre haladva néhány éven belül meghatározó játékosa lehetek a DVTK-nak.

 

Szabó II Balázs

Poszt: középpályás
Születési hely: Miskolc
Születési idő: 1998. április 16.

Alakul a DVTK jövő évi kerete. Az élő szerződéssel rendelkező labdarúgók mellett Nikházi Márk, Bacsa Patrik, Dražen Okuka és Rados Ivan szerződéshosszabbítása után Szabó II Balázs a keret első új tagja. A tárgyalások tovább folytatódnak.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!