OTP Bank Liga 25. forduló

Újpest FC - Diósgyőri VTK 1-0 (0-0)

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 3017 néző. Játékvezető: Vad II István (Ring György,Tóth II. Vencel; Szilasi Szabolcs, Gaál Gyöngyi).
Újpest: Balajcza - Diarra. Kálnoki Kis, Litauszki, Mohl - Balogh B., Sanković, Bardhi, K. Hazard - Angelov, Lencse. Vezetőedző: Nebojša Vignjević.
DVTK: Radoš - Okuka, Lipták, Tamás, Nemes - Egerszegi, Elek - Barczi, Koman, Bognár I. - Novothny. Vezetőedző: Egervári Sándor.

2015/2016 25. forduló: Újpest - DVTK 2
Novothny Soma ezúttal kezdőként kapott szerepet (Fotók: Szabó Krisztián)


Csere
: Bognár I. helyett Bacsa, és Andelkov helyett Andrić a 63., Koman helyett James a 73., K. Hazard helyett Windecker a 76., Bardhi helyett Kabát a 82., Novothny helyett Nikházi a 85. percben.
Sárga lap: Bardhi a 25., Diarra a 40., Nemes a 44., Novothny a 62., Egerszegi a 88., Mohl a 90+3. percben.
Gólszerző: Andrić (1-0) a 90+2. percben.

Kulcspillanat

90+3. perc: Vezet az Újpest. Jobboldali beadás után Andrić elé került a labda, aki 8 méterről a kapu jobb oldalába lőtt, 1-0.

A mérkőzés eseményei percről percre


Edzői értékelések

Nebojša Vignjević: - Egyetértek kollégámmal, egy héten belül játszani az FTC, a Videoton és az Újpest ellen kemény dolog. Ezért egyik csapat koncentrációja sem volt  a megfelelő szinten. Nem csak ezért vártam kemény meccset, hanem azért is, mert a tabellán elfoglalt helye, és a megszerzett pontjainak száma ellenére a DVTK jó csapat. Kicsit tartottam is a találkozótól, mert ellenfelünket gyors, technikás, és erős játékosok alkotják. Kilencven percen keresztül nyomtunk, és végül megérdemelten szereztük meg a győztes gólt és a három pontot. 
Egervári Sándor: - Küzdelemes mérkőzést játszottunk, kioltotta egymást a két csapat játéka. Mi inkább a védekezésben jeleskedtünk, nem volt elég dinamika a hét harmadik találkozóján, mint korábban. Igazi döntetlenszagú mérkőzésen a végén belehibáztunk. Ma nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem, gratulálok az ellenfélnek.


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!