Vasárnap 15 órától kerül sor a mindenki által várt Nyíregyháza - DVTK mérkőzésre. Mint ismert, hétfőn alig négy óra alatt kapkodták el a csapatunk szurkolói részére átadott 1100 jegyet, majd ezt követően a klubvezetés álhatatosságának és felelősségvállalásának köszönhetően újabb 1000 jegyet sikerült kicsikarni a rendezőktől.

Sztavinovszki Botond technikai igazgató arról tájékoztatott, hogy szerda délután fél négytől ismét kaphatók a jegyek a Mini Olimpia sportboltban (Miskolc, Széchenyi u. 83.) 17 óráig, majd csütörtökön és pénteken 9-17, szombaton 9-12.30 óra közt.

A bérletesek nem maradnak le

A hétfői “roham” tanulságát levonva úgy döntött a DVTK vezetése, hogy a bérletesek számára garantálja a nyíregyházi belépőjegyet. Ők a bérletüket felmutatva (vigye magával mindenki!) péntek 12 óráig vásárolhatják meg saját jegyüket a Mini Olimpia nyitva tartási idejében. Az át nem vett garantált jegyek, ha maradnak, ezután bárki által megvásárolhatók lesznek.

Hangerővel, ne erővel!

Végezetül ismét felhívjuk minden szurkoló figyelmét, hogy az újabb ezer jegynek az volt az “ára”, hogy a DVTK vezetése felelősséget vállalt a szurkolók által esetlegesen okozott mindennemű kárért. Ezért - is - kérünk minden Nyíregyházára utazó drukkert, hogy sportszerűen buzdítsa a csapatot!