A tavalyi évtől eltérően idén már birtokba vehették a gyerekek a Kalandpark valamennyi játékát, és közel 140 fiatal találta meg a nyár legnagyszerűbb szórakozását az augusztus végén egy éves születésnapját ünneplő létesítményben.

A nagy népszerűségnek örvendő DVTK Focitábora mellett idén a kalandozni vágyó gyerekek kipróbálhatták magukat sport-, kosár- és kalandtáborokban is, amelyek hagyományteremtő jelleggel idén először kerültek megrendezésre. A sport tematikájú táborokban a napi kétszeri edzés mellett természetesen a kalandpark összes attrakciója terítékre került, de minden táborozó egy különleges kiránduláson is részt vett a Diósgyőri Várban, ahonnan kisvasúttal vezetett vissza útjuk a Kalandparkba.

Természetesen idén sem maradhatott el a Focitábor leginkább várt pillanata, amikor is sor került a játékos találkozóra a DVTK Edzőközpontban. Itt minden gyerek begyűjthette kedvence autogramját, és elkészíthette azt a képet, amely remélhetőleg az idei nyár egyik legszebb pillanata és emléke marad számára. 

A Lillafüredi Sport- és Kalandpark a táborok lezárultával is várja a kalandozni vágyó kicsiket és nagyokat a színes attrakciókínálatával.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!