Beharangozó 2016. szeptember 16., péntek

Jegyek a DVTK Jegesmedvék - DHK meccsre

Vasárnap este újra hazai környezetben lép jégre a MOL Ligában a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata. A DHK elleni mérkőzés jegyárai az előző találkozókhoz képest változatlanok. Várjuk szurkolóinkat szeretettel!

Jegyek a DVTK Jegesmedvék - DHK meccsre


MOL Liga 2016/2017

2016. szeptember 18., vasárnap
18:00 DVTK Jegesmedvék - Debreceni HK

A Miskolci Jégcsarnok kapui a találkozó előtt egy órával (17 órakor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a korongbedobásra érkezzenek, mert a beléptetés hosszabb folyamat, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Bérletek

A bérletek árusítása továbbra is tart. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy csak a szeptember 9-ig megváltott bérletek lesznek érvényesek a rájátszás mérkőzéseire. A később kiváltott bérletek csak az alapszakaszra érvényesek.

Belépőjegy

Belépőket a mérkőzés napján 17 órától lehet megváltani. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy amennyiben jeggyel kívánják megtekinteni a mérkőzést időben érkezzenek, hogy elkerüljék a hosszú sorban állást.

A DVTK Jegesmedvék - DHK mérkőzés jegyárai

Jegyárak

Felnőtt

Diák/nyugdíjas

Állóhely, palánk

1300

900

Ülőhely 
(A, D, E, F szektor)

1600

1100

Ülőhely 
(B, G, H, I szektor)

1900

1300

 

Vendégjegy 
(J szektor)

1900

1300

Parkolás

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a kettes pálya felújítása miatt a jégcsarnok melletti parkoló befogadóképessége lecsökkent. A jégcsarnoktól távolabb eső övezetekben, vasárnap ingyenes a parkolás.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!