Beharangozó 2017. január 19., csütörtök

Korábban a kosár, később a korong

Szurkolóink kérésére kitér egymás elől az Aluinvent DVTK és a DVTK Jegesmedvék csapata, így egymás után mindkét találkozót meg lehet tekinteni szombaton. A kosárlabda-mérkőzés este fél hatkor, a jégkorong-találkozó 19 órakor kezdődik.

Korábban a kosár, később a korong


Az MKOSZ és a MOL Liga, valamint az ellenfelek is elfogadták az időpont módosítási kéréseinket, így 2017. január 21-én, szombaton egymás után akár három találkozót is megtekinthetnek a DVTK szurkolói.

Ennek érdekében az Aluinvent DVTK Vasas Akadémia elleni találkozója az eredeti időpontnál egy órával korábban, 17:30-kor kezdődik, a DVTK Jegesmedvék pedig az eredetihez képest fél órával később, 19 órakor fogadja a csíkszeredaiakat.

A módosítás érinti a kosárlabda junior bajnokságban szereplő csapatunk mérkőzését is, a Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr elleni találkozón 14:45-kor dobják fel a labdát. 

Az Aluinvent DVTK - Vasas Akadémia találkozó ünnepi pillanatokkal kezdődik, hiszen felhúzzuk a diósgyőri női kosárlabdázás három Magyar Kupa győzelméről megemlékező zászlót, amelyek ettől a pillanattól a Generali Arénát díszítik. 

Ugyanakkor javasoljuk szurkolóinknak, hogy aki csak teheti, tömegközlekedési eszközzel érkezzen a mérkőzésekre, mert a Generali Aréna és a Miskolci Jégcsarnok körüli parkolók száma véges, amit tovább csökkent a közelmúltban leesett nagy mennyiségű hó.

2017. január 21., szombat

Női kosárlabda Leány Junior Bajnokság, Piros-csoport
14:45 Aluinvent DVTK U23 - Széchenyi Kosárlabda Akadémia Győr 

Női kosárlabda NB I. A-csoport 14. forduló
17:30 Aluinvent DVTK - Vasas Akadémia

MOL Liga, MOL 196
19:00 DVTK Jegesmedvék - Sport Club Csíkszereda