Beharangozó 2017. január 27., péntek

"Ez egy nagyon fontos meccs"

A CMB Cargo UNI Győr vendége lesz vasárnap délután az Aluinvent DVTK a bajnokság 15. fordulójában. A találkozó előtt Maikel López és Szécsi Orsolya fogadta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Ez egy nagyon fontos meccs"


Női Kosárlabda NB I. A-csoport 15. forduló

2017. január 29., vasárnap
17:00 CMB Cargo UNI Győr - Aluinvent DVTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Nagyon kemény mérkőzésre számítok. Mind a két csapat játékosai jól ismerik egymást. A győriek nagy tempót diktálnak, a sok labdaszerzésből való lerohanásos játék jellemző rájuk. Jó passzban vannak, hiszen szerdán a nagyon erős Fenerbahçe otthonában tudtak egy jó meccset játszani. Remélhetőleg a kilátogató nézők mind a két csapat részéről jó játékot fognak látni és egy élvezetes találkozót vívunk majd. Mind a két csapatnak fontos a győzelem, de remélem, hogy mi leszünk azok, akik megnyerik a meccset. Az alapszakasz kimenetele szempontjából ez egy nagyon fontos meccs, de fontos lesz a következő is a Szekszárd ellen. Akár döntővel felérő fontosságú meccs lehet mind a két bajnoki. Arra készülünk, hogy ami a csapatban benne van, azt kivigyük a pályára is.

A mérkőzésnek a győri Magvassy Mihaly Városi Sportcsarnok ad otthont. 

Cím: 9027 Győr, Kiskút liget.