Beharangozó 2017. október 12., csütörtök

"A csapat felülmúlja minden várakozásomat"

Kétnaponta játszik tétmérkőzést a héten a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata. Két mérkőzésen már túl vagyunk, de pénteken és vasárnap is fontos meccs vár a piros-fehérekre. Szokásos heti sajtótájékoztatónkon ezúttal Mikael Tisell és Adorján Attila válaszolt az újságírók kérdéseire.

"A csapat felülmúlja minden várakozásomat"



A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Mikael Tisell: - Én is azon gondolkodom, hogyan lehet újra felpörgetni a csapatot. Túl vagyunk négy fontos mérkőzésen, kétszer játszottunk a Visegrád Kupában, találkoztunk a MAC és az FTC csapatával, most szusszanni kell egyet, pénteken reggeltől pedig teljes erővel a Fehérvári Titánok elleni találkozóra koncentrálni. Az kiderült az elmúlt napokban, hogy képesek vagyunk ilyen tempóban is újabb és újabb mérkőzésekre fókuszálni, ezzel nem lehet baj. Az Erste Liga mérkőzéseiről négyes blokkokban beszélünk, és tudjuk, 8-9 pontot kell szereznünk minden egyes blokkban az első hely megtartásához. Sok csapatot, sok jó csapatot edzettem már, de talán még soha nem volt a mostanihoz fogható. Tele van a csapat jó emberekkel, amit öröm látni. Bőven felülmúlja minden várakozásomat.

Erste Liga alapszakasz (október)

2017. október 6., péntek
18:30 DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest 2-1

2017. október 9., hétfő 
20:00 FTC - DVTK Jegesmedvék 2-5

2017. október 13., péntek
18:30 DVTK Jegesmedvék - Fehérvár

2017. október 15., vasárnap 
17:00 Dunaújvárosi Acélbikák - DVTK Jegesmedvék

2017. október 27., péntek 
18:30 Fehérvár - DVTK Jegesmedvék

2017. október 30., hétfő 
20:00 DVTK Jegesmedvék - SC Csíkszereda

Az itthon játszott mérkőzésekre jegy- és bérletvásárlásról ide kattintva tájékozódhat. Online jegyvásárlás a dvtk.eu oldalán.