Beharangozó 2017. október 26., csütörtök

Minden mérkőzésen három pontot lehet szerezni

A DVTK Jegesmedvék csapata sikerrel vette a Kontinentális Kupa második selejtező körét, de azóta már a Magyar Kupában is begyűjtött egy győzelmet. Pénteken a Fehérvári Titánok, hétfőn a csíkszeredai Sportclub lesz az ellenfél az Erste Ligában. A találkozók előtt Mikael Tisell és Tóth Adrián elevenítette fel a klubtörténet legnagyobb nemzetközi sikerét, és tekintett előre a ligamérkőzésekre.

Minden mérkőzésen három pontot lehet szerezni

Erste Liga

EL 78

2017. október 27., péntek (Székesfehérvár)
18:30 Fehérvári Titánok - DVTK Jegesmedvék

EL 83

2017. október 30., hétfő (Miskolc, tv: M4 Sport)
20:00 DVTK Jegesmedvék - SC Csíkszereda

- Én nagyon boldog vagyok, a játékosok pedig büszkék lehetnek arra, hogy a rajtuk lévő nagy nyomás ellenére hozni tudták a döntővel felérő utolsó meccset, és továbbjutottunk a Kontinentális Kupában - osztotta meg Mikael Tisell vezetőedző - Mindig a következő mérkőzésre koncentrálunk, kisebb célokat tűzünk ki magunk elé, hogy folyamatosan tűzben tartsuk a játékosokat. De a siker titka a csapat, a játékosok, akik minden mérkőzést meg akarnak nyerni.


- Meccsről meccsre megyünk előre - mondta el Tóth Adrián. - Lehet, hogy a hétvégén nem rangadók várnak ránk, de ezeken a mérkőzéseken is három pontot tudunk szerezni. Ha az ilyen meccseket hibátlanul hozzuk - nem úgy, mint a MAC az FTC ellenit -, akkor növelni tudjuk az előnyünket, és nem lesz probléma az alapszakasz végén, hogy az első helyen végezzünk.