Beharangozó 2017. november 2., csütörtök

"Meccsről meccsre haladunk"

A DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata pénteken Bécsben, vasárnap Miskolcon játszik az Erste Ligában. A találkozók előtt Mikael Tisell és Vojtkó Mátyás válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Meccsről meccsre haladunk"

Erste Liga

2017. november 3., péntek
17:50 Vienna Capitals - DVTK Jegesmedvék

2017. november 5., vasárnap
18:00 DVTK Jegesmedvék - Újpesti TE


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Mikael Tisell: - Mivel kétnaponta meccset játszik a csapat a csütörtök a pihenésről szólt elsősorban. A bécsiek otthon erősebb játékot mutatnak, mint idegenben. Igaz, hogy legutóbb nyertünk ellenük itthon, de ezúttal egy sokkal nehezebb találkozóra számítok. Meccsről meccsre haladunk. A vasárnapi mérkőzést az fogja meghatározni, hogy hogyan sikerül a Capitals elleni játék. Szombaton kielemezzük és javítunk, amin kell. Sem az öltözőben sem az edzői irodában nem kerül szóba a győzelmi széria. Természetesen tudjuk, hogy 17 meccse veretlenek vagyunk, de minden esetben csak a következő meccsre koncentrálunk.