Déltől kezdődött a jól ismert Mini Olimpia sportboltban az árusítás, de informácóink szerint már addigra is egész halom belépő talált gazdára... Mint honlapunk olvasói kommentjeiből kitűnt az elmúlt napokban, sőt, hetekben, a diósgyőri drukkerek nagyon várták az előzetes jegyvásárlást, egyszersmind aggódtak, hogy a rendelkezésre bocsátott biléta elegendő lesz-e. Nos, alig két órával a kereskedés beindítását követően már nyilvánvalóan látszott: dehogy lesz elég... Volna még igény többre. És maga meccs csak majdnem egy hét múlva lesz.

Néhány fotót készítettünk a kora délutáni órákban a Tóth Gábor - maga is régi DVTK-szurkoló - vezette üzletben, amelyek a fenti helyzetet (szó szerint: sorbanállás a jegyekért) illusztrálják. Nemsokára alighanem majd arról tudunk beszámolni - apró videóriporttal megerősítve -, hogy tényleg elfogyott az összes.

(E helyt is hozzátehetjük: hogy a saját maga szervezte sportrendezvényre egy klub milyen konstrukcióban biztosít belépési lehetőséget az ellenfél számára, az alapvetően a szervezőkön múlik. Nota bene, azért szabályok is léteznek, amelyek kereteket szabnak ehhez. Mindazonáltal a vendég klubnak nincs sok köze a helyzethez.)

 

 

(fotók: Balogh Attila)