Beharangozó 2018. január 25., csütörtök

"Készen állunk a pénteki megmérettetésre"

Péntek délután fél héttől a DVTK Jegesmedvék vendége a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata lesz az Erste Liga középszakaszában. A találkozó előtt Mikael Tisellel, a hazaiak vezetőedzőjével beszélgettünk.

"Készen állunk a pénteki megmérettetésre"


- Nagyon sűrű időszakon vagyunk túl, három nap alatt két kupadöntőben is szerepeltünk - mondta el Mikael Tisell, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. - Mivel ezek a sorozatok végetértek, most már teljes erőbedobással tudunk az Erste Ligára koncentrálni.

- Elégedettek lehetünk azzal, amit az alapszakaszban elértünk - folytatta a svéd szakember. - Én úgy látom, hogy a Liga színvonala magasabb, mint tavaly, így, még ha sikerült is szép pontfölénnyel nyerni, ez nem volt egyszerű feladat. Örülök, hogy sikerült az élen végezni, de most újra bizonyítanunk kell, hiszen az ellenfeleink megint bele fognak mindent adni ellenünk. A középszakasz elején talán a legfontosabb számunkra, hogy fel tudjunk töltődni, és teljes erővel a pénteki játékra tudjunk fókuszálni. Tudjuk, hogy mennyi pontra van szükségünk, hogy az élen végezzünk, sokat beszéltünk erről. Ma reggel jót edzettünk, és készen állunk a holnapi megmérettetésre.

Erste Liga középszakasz, felsőház

2017. január 26., 18:30
DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák

Tabella: