Beharangozó 2018. július 27., péntek

"Minden mérkőzés más"

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában a Puskás Akadémiát fogadja a DVTK labdarúgó csapata. Pénteken sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Minden mérkőzés más"


OTP Bank Liga 2. forduló

2018. július 27., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Csillagpont Rádióban, az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) és a szurkolói oldalak (amigeleken.hu, 1910.hu) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

Fernando Fernandez: - Egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, hiszen most mutatkozunk be hazai pályán az új bajnokságban, amit azért fontos kiemelni, mert az elmúlt évben a hazai találkozók jelentős részére is utazni kellett. Bízom benne, hogy szombaton ki tudjuk használni a közönségünk támogatásából merített plusz erőt. Minden mérkőzés más. Más lesz az ellenfél, más stílusban is játszanak. Legutóbb idegenben léptünk pályára, most itthon, az viszont hasonló, hogy a Puskás Akadémiával is egy vereséget követően találkozunk. Ellenfelünk jó csapat tele minőségi játékossal, de jól dolgoztunk a héten annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot.

Információk