"Buró" zökkenőmentesen beilleszkedett a miskolci futballbirodalomba

Tartalom:

Címlapsztori: Homma vagy Honma? Kvízjáték a Diósgyőr japán játékosával - interjú Honma Kazuoval

Karrier: Értékelés a szegedi csípőssel - interjú Búrány Zoltánnal

"A játéktéren nem kérek, de nem is adok kegyelmet. Muszáj, hiszen védekező középpályás vagyok, kellő keménység és határozottság nélkül nem lehet megélni ezen a poszton. Az osztályváltással pedig csak jó dolgok történtek velem, s főként fejben érzem úgy, hogy előrébb léptem. Jó érzés volt megismerni az NB I légkörét, legyőzni élcsapatokat, s örülök, hogy sikerült folytatni ezt a jó szériát tavasszal is."

Böngésző: házi góllövőlista, tabella, a 23. forduló párosításai és Kovács Ádám születésnapi köszöntése

Utánpótlásrovat: Az öntörvényű gólvágó - beszélgetés Balajti Ádámmal

"Gyakran felvittek minket az első keret gyakorlásaira, ahol jól ment a játék. Emlékszem, sikerült magamra haragítanom a Lazio veterán kapusát, Ballottát, mivel egyszer csúnyán befűztem. A klub sportigazgatója feltétlenül szorgalmazta a leigazolásomat, de sajnos ő időközben távozott a Laziótól."

Utánpótlásrovat: A középpálya motorja - beszélgetés Illés Richárddal 

"A tanár úr tényleg éreztette, hogy komolyan számolna velünk a jövőben. Nekem sikerült is góllal meghálálnom a bizalmát az egyik téli edzőmérkőzésen. Gálhidi György nemrég tartott nekünk foglalkozást, ami színvonalas volt és ő is elégedett volt velünk és azzal, amit mutattunk. Nem vagyok türelmetlen, amint mondtam, sok munka vár még rám, de reménykedek benne, hogy számolni fognak többünkkel az első csapatnál."

Ez volt, ez lesz: A 2008/09-es szezon tétmérkőzései