A taggyűlés első napirendi pontjaként nyolc tőkerendezési javaslatot vitattak meg a tulajdonosok, azonban ezek közül egyetlen javaslat sem került elfogadásra.

A miskolci városvezetés által delegált képviselők nem fogadták el a Borsodsport Invest Kft. javaslatának napirendi pontként történő felvételét: amennyiben a Miskolc Holding Zrt. a 2017-es tőkeemelést követően nem folyósított önkormányzati támogatásoknak, összesen 250 millió forint összegű működési és infrastruktúra fenntartási támogatásnak megfelelő összeget - akár tőkeemelés, akár támogatás formájában - a Diósgyőr FC Kft. részére rendelkezésre bocsátja, akkor a Borsodsport Invest Kft. vállalja további 769,1 millió forint tőkeemelés végrehajtását.

A Diósgyőr Szurkolók Közössége (DSZK) Egyesületének 2 százalékos tulajdonrész szerzésével kapcsolatos javaslat jogi hátterét a tulajdonosok továbbra sem tudták tisztázni, ezért az indítvány nem került elfogadásra.

A tagok egyetértettek abban, hogy továbbra is támogatják, hogy a szurkolók több betekintést nyerjenek a társaság döntéseibe, ezért a taggyűlés egyhangúan támogatta, hogy - a Borsodsport Invest Kft. javaslatának megfelelően - a taggyűlések azon pontjai, amelyek a kft. üzleti titkait és gazdasági érdekeit nem sértik, a jövőben nyilvánosak legyenek.

A tulajdonosok rögzítették annak lehetőségét, hogy a tavaszi idénytől a Diósgyőr FC Kft. a szurkolókkal egyeztetve, javaslataikat mérlegelve alakítsa ki a jegyek minden fél számára elfogadható ár képzését.

A belvárosi jegyértékesítés mellett szóba került az iskolás csoportok vendégül látása a DVTK hazai labdarúgó mérkőzésein, ahogy erre a klub eddig is, és a jövőben is kiemelt figyelmet fordít. A tagok egyhangúan támogatták mindkét felvetést.

A DVTK brand jogi státuszával kapcsolatban a taggyűlés elfogadta azt a tájékoztatást, mely szerint a DVTK brand a Diósgyőr FC Kft. tulajdonában van és egy nemzetközi könyvvizsgáló cég által akkreditált értéken van nyilvántartva.

Az egyeztetések hamarosan folytatódnak.