Beharangozó 2019. február 19., kedd

A rendőrség is készül az Újpest elleni mérkőzésre

Szombaton 17 órától az Újpest vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. A mérkőzésre a rendőrség is készül. A BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság közleményét változtatás nélkül közöljük.

A rendőrség is készül az Újpest elleni mérkőzésre


Tisztelt szurkolók!

Az Újpest FC - DVTK labdarúgó mérkőzés 2019. február 23-án 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bp. IV. kerület Megyeri u. 13. szám alatt lévő Szusza Ferenc Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Labdarúgó úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Labdarúgó út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 14.45 és 15.15 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya Kerekharaszti pihenőhelynél, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 15.15 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok ne a Megyeri út felől közelítsék meg a Stadion, hanem a Baross u. felől az Irányi Dániel utcán keresztül a Labdarúgó utcába, vagy a Baross utcába a Fülek u. és Irányi u. közötti szakaszon parkolják le a gépkocsikat és onnan, az újonnan kialakított IV-es kapun keresztül lépjenek be a Stadion területére. 

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság